Kartta

Lennot kohteeseen Uusi-Seelanti

Mykistävän kaunis Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin ihmeellisyys todellakin vetää hiljaiseksi. Vaikka meiltä suomalaisilta matkanteko tuohon kaukaiseen maahan vie hetkisen, ovat kaikki tarvittavat reittivaihdokset tuhansienkin kilometrien arvoista. Ota tavoitteeksesi hankkia lennot Uuteen-Seelantiin edes kerran elämässäsi! Uuden-Seelannin ainutlaatuinen luonto on jotain sellaista, mitä kuvittelisi näkevänsä vain satukirjoissa: jylhät lumihuippuiset vuoristot, jylläävät vesiputoukset ja sademetsät antavat mielikuvan siitä, minkälaisesta maasta on kyse. Samalla kun hankit lennot Uuteen-Seelantiin, ostat itsellesi liput todellisiin elokuvalavasteisiin, koska sen eksoottisissa maisemissa on kuvattu myös maailmankuulua Taru Sormusten Herrasta -elokuvasaagaa. Kun olet ostamassa lentoja Uuteen-Seelantiin, on hyvä huomioida, että maa koostuu sen kahdesta pääsaaresta, eteläisestä ja pohjoisesta saaresta. Pohjoispuolella voit nauttia tunnelmallisesta rantaelämästä ja eteläisellä puolella aktiviteeteista, kuten vaeltamisesta sen upeissa ikimetsissä. Jotta saat parhaimman hyödyn saaren kummastakin puolesta rajallisessa ajassa, suosittelemme vuokra-auton hankkimista.

Uudessa Seelannissa on kaksi kaupunkia - Auckland ja Wellington - joissa matkailijoilla on tapana majoittautua. Aucklandista voit lukea enemmän sen omilta sivuilta. Wellington sen sijaan on Uuden-Seelannin pääkaupunki, joka tarjoaa matkaajille pitkän vaelluspäivän päätteeksi erilaisia rentoutuskeinoja sen tasokkaissa ravintoloissa, tavarataloissa tai yökerhoissa.

Uudessa-Seelannissa kesäkuukaudet alkavat joulukuusta ja kestävät aina helmikuuhun saakka. Sää on tuolloin lämmin ja miellyttävä. Talviaika sen sijaan on toukokuusta elokuuhun, jolloin siellä esiintyy enemmän sateita. Lennot Uuteen-Seelantiin suosittelemme hankkimaan kesäajalle, koska tuolloin luonto on kauneimmillaan eivätkä sateetkaan ole pilaamassa ulkoiluaktiviteetteja.

Käy vilkaisemassa matka-artikkeleitamme, joista voit lukea lisää Uudesta-Seelannista ennen matkalle lähtöä. Siellä voit lukea esimerkiksi siitä, että Uusi-Seelanti on yksi maailman suosituimmista kuherruskuukausikohteista sekä siitä, että Uusi-Seelanti on yksi vuoden 2018 suosituimmista matkakohteista.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.