Kartta

Lennot Queenstowniin

Miten löydät halvat lennot Queenstowniin?

Queenstown on oikea kohde niille matkailijoille, jotka hakevat seikkailuita elämäänsä. Sieltä löytyy lähes kaikki mahdollisuudet kokea kutkuttavaa jännitystä mahan pohjassa. Puhumme liitovarjoilusta, maailman korkeimmista benji-hypyistä…tämän kaiken mahdollistaa Queenstownin monimuotoinen luonto ja sitä ympäröivät vuoristot. Jos siis kaipaat jännitystä elämääsi, hanki lennot Queenstowniin välittömästi! Toki takaamme, että upeita kokemuksia saat myös turvallisesti maanpinnalla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Queenstowniin

Queenstowniin reitit lennetään Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Valitettavasti lennot Queenstowniin eivät ole Suomesta suoria, vaan vaativat muutaman välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Queenstowniin?

Suomesta Queenstowniin lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: British Airways, Singapore Airlines ja Qantas.

Queenstownin lentokentät

Queenstownin lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä keskusta-alueesta. Lentokentän edestä kulkevat sekä bussit, shuttle-bussit ja taksit. Ritchies-bussiyhtiö kuljettaa matkaajia Queenstownin keskustaan monta kertaa päivässä ja kaiken kaikkiaan matkaan tulee varata noin 15 minuuttia. Taksitolpan ja muut shuttle-bussipalvelut löytyvät myös lentokentältä.

Milloin on parhain aika vierailla Queenstownissa?

Queenstown on todellakin ympärivuotinen lomakohde. Sekä talvi- että kesäkuukausissa on kummassakin omat viehätyksensä. Talvella Queenstowniin matkataan talviurheilun, kuten laskettelun perässä. Ruuhkaisimpia kuukausia ovat tuolloin kesä-, heinä- ja elokuu. Kesäkuun lopussa kaupungissa järjestetään Queenstown Winter -festivaali, jolloin hotelleita voi olla vaikeaa löytää. Keväällä eli kuukaudet syyskuusta lokakuuhun ovat miellyttävämpiä, koska kevätaurinko lämmittää jo, mutta kaupunki ei ole yhtä ruuhkainen kuin talvella. Kesää Queenstownissa vietetään loppuvuodesta, joka sekin on kovin ruuhkainen kaupungissa.

Mitä nähdä ja tehdä Queenstownissa?

Queenstown ei ole lomakohde heikkohermoisille! Uuden-Seelannin eteläisimmissä osissa sijaitseva kaupunki tarjoaa seikkailijahenkisille matkailijoille kaiken, mitä he vain haluavat kokea. Tarjolla on maailman korkeimpia benji-hyppyjä aina koskenlaskuun. Kaiken tämän mahdollistaa Queenstownin uskomattoman kaunis luonto, josta voi toki nauttia myös ihan rauhallisesti vaellellen tai lasketellen. Kaupunki on nimittäin myös talviurheilusta innostuneiden suosiossa ja siellä sijaitseekin kaksi korkealuokkaista laskettelukeskusta: Coronet Peak ja The Remarkables.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbu´s house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Queenstown lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.