Forssa

23.7.2019 - 24.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Home Muisku, Holiday Home Rantatalo sekä Holiday Home Tuisku ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Forssa perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Forssa klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Forssa

alkaen 53 €
alkaen 70 €

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 69 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Forssassa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 111 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 80 € per yö. Tämä on 11 % edullisempi kuin keskiarvohinta 89 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Forssa odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 16,7 °C/62,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,2 °C/72,0 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −10,2 °C/13,6 °F.
Kohteen Forssa lähin lentokenttä on Tampere (TMP) (72,47 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi