Kartta

Lennot kohteeseen Costa Rica

Troopikin kuningatar Costa Rica

Karibianmeren ja Tyynenmeren välissä sijaitseva pikkuinen Costa Rican tasavalta tarjoaa matkaajille ikimuistettavia luontoelämyksiä, jotka saavat huokaamaan ihastuksesta. Takaamme, että kerran Costa Rican sademetsien maailman ja paikallisen monimuotoisen eläinlajien kirjon koettusi jää se taatusti yhtenä ainutlaatuisimpina matkakokemuksina mieleesi. Tässä valtiossa kun on enemmän suojeltuja eläinlajeja, kuten apinoita ja kissaeläimiä, kuin missään muualla maailmassa. Kun hankit lennot Costa Ricaan, voit valikoida vierailukohteeksi jonkin sen 35 kansallispuistosta, sukeltaa saaren kristallinkirkkaissa vesissä, seikkailla sademetsissä ja nauttia aurinkolomasta rantojen äärellä

Vuonna 1737 perustettu Costa Rican pääkaupunki San José tarjoaa vierailijoilleen vilkasta metropolielämää ja sen sanotaankin olevan koko Latinalaisen Amerikan kosmopoliitein keskus. Eläväinen cityelämä yhdistettynä mielenkiintoisiin museoihin, kuten Museum of Contemporary Art and design sekä Jade Museum ovat käymisen arvoisia. Yksi Costa Rican suosituimpia kohteita on Playa Tamarindo, joka houkuttelee erityisesti surffaajia ja bailaajia sen rannoille ja klubeille. Kohde sopiikin seikkailumielisille, koska Tyynenmeren rannikolla sijaitsevalla Playa Tamarindolla sanotaan olevan maailman parhaimmat aallokot. Upea Monteverde edustaa Costa Rican luontaista olemusta parhaimmillaan. Jotta saat kaiken irti tästä erityislaatuisesta kohteesta, suosittelemme osallistumaan Monteverdessä järjestettäville kiertomatkoille, joissa matkailijat saavat kuulla alueen uniikista trooppisesta ekosysteemistä ja ainutlaatuisista eläinlajeista turvallisesti pienryhmissä.

Parhain aika varata lennot Costa Ricaan on joulukuun puolesta välistä aina huhtikuuhun saakka, jolloin siellä vallitsee kuiva kausi.

Hankkimalla lennot Costa Ricaan, saat unohtumattomia lomakokemuksia, jonkalaisia ei ole tarjolla missään muualla.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.