Kartta

Lennot kohteeseen Peru

Ainutlaatuinen Peru hurmaa nähtävyyksillään

Perua pidemmälle ei tarvitse etsiä, jos hakee lomaltaan ainutlaatuisia kulttuurikokemuksia, jotka järisyttävät maan jalkojen alta. Perussa luonto ja jo kadonneet sivilisaatiot kietoutuvat tiukasti yhteen ja tarjoavat matkailijoille päätä huikaisevia kokemuksia. Suurin osa turisteista hankkii lennot Peruun sen kuuluisimman nähtävyyden, Machu Picchun takia, mutta kerran elämässä -kokemuksia on tarjolla yltäkylläisesti muitakin. Lennot Peruun voit hankkit Skyscannerin kautta pääkaupunki Limaan saakka, mutta kaupungista pääsee jatkamaan matkaansa myös jatkolennoilla tai vaikkapa vuokra-autolla.

Vaikka Lima onkin kaoottinen ja äänekäs, hurmaa tämä 8,5 miljoonan asukkaan Perun pääkaupunki matkailijat heti sinne saavuttaessa. Kaupungissa on paljon vehreitä puistoja ja historiallisia aukioita, jotka tuovat tiiviiseen keskustaan hengitystilaa. Lima sopii yksin että ryhmän kanssa matkaaville, mutta kaupungista saa enemmän irti, jos hyppää opastetuille kierroksille mukaan. Yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä on San Franciscon luostari, jonka alta löytyy 25 000 ihmisen katakombi. Myös Pormestarin aukio ja Government Palace ovat näyttävyydessään käymisen arvoisia. Shoppailua tässä vireässä kaupungissa kannattaa harrastaa, vaikkakin suuria hintaeroja on turha odottaa Suomeen verrattuna. Visaa kannattaa suunnata vinguttamaan erityisesti Larcomarin alueelle. Lennot Peruun hankitaan kuitenkin sen huikeiden kulttuuri- ja luontonähtävyyksien takia, joten suosittelemme suuntaamaan Limasta kohti muinaista Machu Picchun kaupunkia, joka sijaitsee syvällä sademetsässä Urambajoen sekä entisen inkavaltakunnan pääkaupungin Cuscon lähellä. Inkojen kadonnut kaupunki Machu Picchu on Unescon maailmanperintökohteiden vaikuttavimpia ja siellä tulisi kenen tahansa itseänsä arvostavan matkailijan käydä ainakin kerran elämässä. Toinen arkeologinen erikoisuus on myös alueelta löytyvät Nascan linjat, jotka näkyvät vain ilmateitse. Maastoon on kaiverrettu erilaisia massiivisia eläinhahmoja, joilla on luultavimmin pidetty Auringon jumala tyytyväisenä. Jotkut innokkaimmat väittävät erikoisia linjoja viesteiksi ufoille!

Voit hankkia lennot Peruun huolettaa vaikka ympäri vuoden. Perussa on vain kaksi vuodenaikaa: kuiva kausi sekä sateisempi kausi. Kuiva kausi on erityisen hyvää aikaa hankkia lennot Peruun Skyscannerin kautta, koska ajankohta toukokuusta lokakuuhun on usein aurinkoinen ja taivas on selkeän sininen. Marraskuusta maaliskuuhun maassa on sadekausi, mutta tuolloinkin voi pelotta ostaa lennot Peruun, koska sade ei ole jatkuvaa.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.