Kartta

Lennot kohteeseen Kambodža

Kiehtova Kambodza

Vehreä Kambodzan kuningaskunta sijaitsee ihanteellisesti Vietnamin, Laosin ja Thaimaan ympäröimänä, joten se on helppo yhdistää vaikkapa Kaakkois-Aasian kiertomatkailuun ja näin monet matkailijat tekevätkin. Lennot Kambodzaan löytyvät tavallisesti omatotoimimatkaajien takataskusta, mutta suosittelemme tätä historiallista ja eksoottista maata kenelle tahansa sellaiselle, joita kiinnostaa seikkailu lähes turismin ulottumattomissa. Onkin hyvä muistaa, että maa vasta totuttelee matkailijoihin, joten lentoja Kambodzaan hankkiessa on hyvä miettiä etukäteen mihin on tarkalleen lähdössä lomailemaan. Kambodzalla voi olla rankka menneisyys, mutta tämä ei näy paikallisissa ihmisissä, jotka suhtautuvat turisteihin avoimin ja positiivisin mielin.

Kambodzan pääkaupunki Phnom Penhissä on maan menneisyys vahvasti läsnä: toisinaan ravintolat ja kahvilat voivat huokua eurooppalaista tunnelmaa, mutta sen nähtävyydet kertovat omanlaista tarinaa. Tässä kiihkeässä kaupungissa kannattaa tutusta sen upeisiin rakennuksiin, kuten kuninkaalliseen temppeliin ja Silver padogaan. Jos haluat ymmärtää maan historiaa syvällisemmin, suosittelemme tutustumaan nähtävyyksiin, kuten tuhansien pääkallojen ”Kuoleman kenttiin” sekä S-21-vankilaan. Kambodzan merkittävin nähtävyyskeskittymä on Siam Reapin kaupungin läheisyydessä lähes 300 kilometrin alueelle levittäytyvät Angorin temppelirakennelmat. Tiheän viidakon keskellä sijaitsevat tuhat vuotta vanhat temppelit löytyvät Unescon maailmanperintölistalta. Kambodzassa järjestetään huikeissa puitteissa myös joogaretriittejä, joihin kannattaa osallistua, jos hiljentyminen ja mindfulness-aiheet kiinnostavat. Yksi tällainen suosittu kohde on Hariharalaya, joka sijaitsee noin puolen tunnin päässä Siam Reapista.

Parhaimpia aikoja hankkia lennot Kambodzaan on maan kuivalla kaudella marraskuun ja toukokuun välisenä aikana sekä marraskuun ja helmikuun välisenä aikana, jolloin ilmasto on pohjoismaalaiselle viileämpi ja miellyttävämpi.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.