Kartta

Lennot kohteeseen Fidži

Paratiisisaarien Fidzi

Tyynenmeren saarivaltio Fidzi tarjoaa kaikkein maailman suosituimmat ja tunnetuimmat lomakohteet. Kaiken kaikkiaan Fidziin kuuluu yhteensä 850 saarta ja luotoa. Ja luvut puhuvat puolestaan: sen saarilla vierailee vuosittain yli 600 000 ihmistä! Erityisesti aktiivisukeltajat ovat rakastuneet Fidziin sen kristalliskirkkaan meriveden ja upeiden koralliriuttojen vuoksi. Toki Fidzi on vuodesta toiseen myös häämatkailijoiden ja reppureissaajienkin suosiossa. Skyscannerin kautta lennot Fidziin kohdistuvat sen viehättävään kaupunkiin Nadiin, josta matkaajat pääsevät jatkamaan matkaa myös muille saarille.

Lennot Fidzille saapuvat Nadin kaupungissa sijaitsevalle lentokentälle, joka sijaitsee 9 kilometriä kaupungin keskustasta. 40 000 asukkaan Nadi on erittäin suosittu matkakohde Fidzin suurimalla saarella Viti Levussa. Nadista löytyy Fidzin saarista eniten hotelleja valikoitavaksi ja kaupunki on erittäin suosittu shoppailukohde. Löytyypä kaupungista muutama maininnan arvoinen hindu-temppelikin nähtävyyksiä kaipaaville. Viti Levun saari on kokonaisuudessaan Tyynenmeren suurin 150 kilometrin pituudellaan ja 100 kilometrin leveydellään. Viti Levu on vuoristoinen ja korkein kohta nouseekin lähes 170 metrin korkeuteen! Korkeuserojen vuoksi Viti Levu on kuin tehty aktiivilomailijalle: saareen voi tutustua vaellellen tai nauttia sen sukellusmahdollisuuksista. Jännittävää saarella samoilusta tekee saaren kannibalismi-menneisyys, jota ei toki enää tänä päivänä tapahdu. Myös koskenlasku saaren Navua Gorge -rotkossa on suosittua ajanvietettä. Jos rannalla lekottelu on enemmän sinun juttusi, kannattaa suunnata Fidzin Yasawa-saaristoon, jotka ovat saarivaltion kauneimpia. Yasawa-saaristo tarjoaa matkailijoille sametinpehmeitä ja valkoisia hiekkarantoja, joten ei ihme, että yhdessä sen saaressa on kuvattu legendaarinen Blue Lagoon -elokuva.

Lennot Fidzille kannattaa hankkia toukokuun ja marraskuun väliselle ajalle. Sen sijaan joulukuun ja huhtikuun välinen aika saarilla on sadekautta, mikä ei toki estä Fidzin saarilla matkailua, mutta tuolloin saattaa esiintyä taifuuneja, mikä voi vaikuttaa jopa saapuviin lentoihin Fidzille.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.