Kartta

Lennot kohteeseen Kuuba

Kuuma Kuuba

Karismaattinen Kuuba on yhdistelmä kuumia rytmejä, historiaa, elämäniloisia ihmisiä ja henkeä salpaavan kauniita aurinkorantoja. Värikäs Kuuba on kuin makea drinkki: joidenkin makuun liian sähäkkä, mutta pienissä määrin ja hieman laimennettuna lähes jokaiselle sopiva lomakohde. Lennot Kuubaan kannattaakin hankkia vasta sitten, kun olet lukenut esittelymme muutamista suosituista kohteesta. Pääkaupunki Havanna ei jätä ketään kylmäksi. Kaupunkiin kannattaa lähteä tutustumaan avoimin mielin, koska meininki voi olla tottumattomalle jopa ylitsevuotavaa. Live-musiikki kantautuu korviin joka puolelta, ihmisiä kaduilla on ruuhkautumisiin saakka ja liikennekin saattaa jumittaa. Hälyä pääset pakoon kaupungin moniin museoihin tai voit istahtaa Unescon maailmanperintökohde La Habana Viejan vanhankaupungin terasseille lasilliselle.

Jos city-elämä ei ole sinun juttusi, valitse matkakohteeksi Kuuban suosituin rantalomakohde Varadero. Atlantin äärellä sijaitseva rauhallinen pikkukaupunki tarjoaa upeat puitteet vesiaktiviteettien lisäksi golfin pelaamiseen. Ja rantalinjaahan Varaderossa riittää jopa 20 kilometriä!

UNESCO:n maailmanperintökohde ja siirtomaakaupunki Trinidad sopii niille matkaajille, jotka haluavat tutustua syvemmin maan historiaan, mutta tuskin haitaksi on myöskään sen kuuma ja vilkas yöelämä!

Lentohaullamme saat nopeasti selville, milloin lennot Kuubaan ovat edullisimmillaan ja hotellihaku etsii sinulle kaikki majoitusvaihtoehdot valitsemastasi lomakohteesta. Lennot Kuubaan operoi Suomesta Finnair, joka tarjoaa suoria lentoja Havannaan. Lentoaika Suomesta Havannaan on hieman päälle 11 tuntia.

Kuubassa vallitsee subtrooppinen ilmasto, joten sää on valtaosin kostean kuumaa, mutta ajoittaiset tuulenpuuskat tuovat hieman helpotusta hikoiluun. Tavallisesti lämpötilat pysyttelevät koko maassa noin 25-30 asteen tuntumassa ympäri vuoden.

Matka-artikkeleissamme voit tutustua syvemmin Kuubaan matkakohteena. Tiesitkö esimerkiksi, että Kuuba tunnetaan yhtenä maailman merkittävimmistä kahvikaupungeista?

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.