Kartta

Lennot Varaderoon

Miten löydät halvat lennot Varaderoon?

Ainoa oikea paikka hankkia lennot helteiseen Varaderoon on Skyscannerin lentohaun kautta. Miksi näin? Koska Skyscannerin kautta löydät kaikki lennot Varaderoon edullisin hinnoin! Takaamme sinulle varmasti markkinoiden parhaat tarjoukset! Tee hieman eksoottisempi valinta ja valitse matkakohteeksesi rantaparatiisi Varadero ja et varmasti kadu!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Varaderoon

Suomessa vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee lentämään Varaderoon. Lennot Varaderoon eivät koskaan Suomesta lennettäessä suoria, vaan vaativat yhden tai kahden vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Varaderoon?

Suomesta Varaderoon pääset Air Canadan tai eri lentoyhtiöiden yhdistelmillä.

Varaderon lentokentät

Varaderon lentokenttä, joka tunnetaan virallisemmin nimellä Juan Gualberto Gomezin lentokenttänä, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista. Varaderon lentokentältä pääset liikkumaan helposti keskustaan esimerkiksi taksilla tai bussilla. Taksitolpan ja bussiyhteydet löydät heti lentoterminaalin edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Varaderossa?

Varadero tai Kuuba ylipäätään on erinomainen lomakohde ympäri vuoden, koska ilmasto pysyy kautta hyvin pitkälti samankaltaisena. Alkuvuodesta Varaderossa on miellyttävän lämmin ja lämpötilat pysyttelevät 25 asteessa. Helteisintä Varaderossa on sen sijaan toukokuusta elokuuhun, jolloin elohopea nousee kuumimmillaan aina 31 asteeseen.

Mitä nähdä ja tehdä Varaderossa?

Varadero on ehdottomasti Kuuban suosituin rantalomakohde. Se tarjoaakin hiekkarantoja yli 20 kilometrin pituudelta Hicacoksen niemimaalla. Al Caponestakin tunnettu kaupunki tarjoaa myös paljon muitakin aktiviteetteja, kuin auringossa löhäilyä. Nimittäin vain muutaman tunnin tunnin päästä löytyy kiehtova pääkaupunki Havanna. Havannassa voit viettää vaikkapa yhden päivän kierrellen sen vanhassakaupungissa tai vain istahtaa sikarille ja rommi-lasilliselle, kuten paikalliset. Varaderolla voit täyttää lomapäiväsi myös tanssien ja suunnata iltaisin vaikkapa sen useille salsaklubeille tai golfata sen upeilla golf-kentillä. Ja tokihan Kuuban matkailijan täytyy kokea myös paikallisia makuelämyksiä. Paikallisia herkkuja ovat erilaiset paellat, joihin lisätään riisiä, papuja ja lihaa. Tuliaisina kotiin kannattaa hamstrata erityisesti kuubalaisia sikareita, rommia sekä käsitöitä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbus house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Varadero lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.