Kartta

Halvat lennot Gdańsk - Helsinki Vantaa

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Gdańsk kohteeseen Helsinki Vantaa

Suoraa lentoyhtiötä

4

Lentoa viikossa

8

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 767 kilometriä

1t 30min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Gdańsk kohteeseen Helsinki Vantaa on 86 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
1t 30min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Gdańsk kohteeseen Helsinki Vantaa.
4 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Gdańsk kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Gdańsk kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 8 lentoa viikossa joulukuusta alkaen.

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2015

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Gdanskista Helsinkiin

Gdanskista suoria lentoja Helsinkiin lentää Finnair. Matka kestää 2 tuntia. Vaihdollisia lentoja tarjoavat muun muassa SAS, Lufthansa ja Air Berlin. Lisäksi tarjolla on yhdistelmälentoja, matkan voi lentää vaikkapa kahden vaihdon kautta.

Terminaalitiedot – lennolle lähteminen

Gdanskin Lech Walesan lentokentällä on kaksi terminaalia. Oikean terminaalin ja lähtöportin voi tarkistaa joko lentokentän nettisivuilta, omista matkustusasiakirjoista tai lentokentältä. Lentokentällä on pankki, rahanvaihtopiste sekä useita automaatteja. Ilmainen wifiyhteys toimii kaikkialla kentällä. Lähtöterminaalissa on ravintoloita ja yleisellä puolella useita kahviloita. Duty free -ostokset ovat mahdollisia EU:n sisällä matkustaville. Pääaulassa on päivittäistavarakauppa, josta löytyy lahjoja, tuliaisia ja paikallisia tuotteita. Lähtöterminaalissa on useita outlet-myymälöitä. Lentokentällä on myös lastenhoitohuone ja lasten leikkipaikka.

Terminaalitiedot – lennolta saapuminen

Kun saavut koneesta terminaaliin, tarkista lähimmästä monitorista, noudatko matkatavarasi aulasta 1, 2A vai 2B. Taksin saa heti ulko-oven edestä. Taksimatka kestää noin puoli tuntia ja maksaa noin 45-50€. Lentokenttäbussien ja kaukoliikenteen linja-autojen laiturit sijaitsevat terminaalin edustalla. Helsingin keskustan ja lentoaseman välillä kulkee linja 615 ja Finnairin City Bus. Finnair City Bus maksaa 6,20€ ja linja 615 seutulipun verran eli 5€. Tämän lisäksi lentokentältä keskustaan kulkee myös juna. Junamatka maksaa seutulipun verran.

Autovuokraamojen palvelupisteet löytyvät terminaali 1:n ja 2:n väliseltä käytävältä.

Käytännön tietoja
EU-maissa matkustettaessa ei tarvitse välttämättä passia, myös voimassa oleva henkilökortti riittää.

Gdanskin lentokentälle kannattaa saapua ajoissa ennen lennon lähtöä. Jos sinulla on lennon suhteen erityistarpeita tai mukanasi normaaleista matkatavaroista poikkeavia esineitä, aikaa kannattaa varata lähtöselvityksen tekoon. Eri lentoyhtiöillä on erilaiset ohjeet lähtöselvityksen teosta, kannattaa tutustua niihin etukäteen. Muistathan tutustua etukäteen ohjeisiin siitä, mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavarana ja mitä ruumalaukkuun sekä mitä et voi ottaa lainkaan mukaasi lennolle.

Hyvä tietää Helsingistä
Aikaero Helsingin ja Gdanskin välillä on tunti. Helsingissä kello on tunnin edellä Gdanskia.

Helsingissä ja Gdanskissa on varsin samanlainen ilmasto, tosin kesäkausi on Puolassa hieman pidempi kuin Suomessa. Talvet ovat Gdanskissa leudompia ja kunnon pakkaset puuttuvat. Hintataso on Gdanskissa puolet halvempi, ellei enemmänkin. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle maksaa 90 Puolan zlotya, joka on noin 20€.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.