Kartta

Lennot kohteeseen Grenada

Mausteiden saari Grenada

Karibianmerellä sijaitsee pieni saarivaltio, josta kantautuu vieno muskottipähkinän tuoksu. Kristoffer Kolumbuksen aikoinaan löytämä saari tunnetaan tapahtumarikkaasta historiastaan, mutta tänä päivänä myös kauniista luonnostaan ja sen ravintorikkaista antimistaan, kuten herkullisista hedelmistä ja mausteista. Tästä syystä se onkin ansainnut itselleen tittelin ”Mausteiden saarena”. Lennot Grenadaan suuntautuvat usein sen yhdelle pääsaarelle, mutta kokonaisuudessaan saarivaltioon kuuluu myös kuusi muuta pienempää saarta. Grenadan pääsaaren ohessa tunnetuimpia matkakohteita ovat Carriacoun ja Petite Martiniquen saaret. Kaikki Grenadan saarivaltion saaret ovat täysin luonnontilassa ja matkaajat pääsevätkin nauttimaan leppoisen kaupunkielämän ohessa viidakon ihmeistä ja upeista vesiputouksista. Monimuotoinen luonto on saarilla yhtä kuin turkoosin sininen merivesi ja valkeat hiekkarannat, joiden lisäksi ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Lentoja Grenadaan hankkivat sekä seikkailumieliset ja vesiaktiviteetteihin hurahtaneet että romanttista lomaa kaipaavat matkaajat.

Kaikista saarista Grenada tarjoaa matkaajille eniten aktiviteetteja, jos niitä edes kaipaa paratiisirantojen lisäksi! Grenadan pääkaupunki on nimeltään St. George´s, joka on merkittävä satamakaupunki ja paikka, jonne Karibian luksusristeilijät pysähtyvät reiteillään. Myös suurin osa lennoista Grenadaan operoidaan tähän vilkkaaseen pääkaupunkiin. St. Georgesissa on vahvasti läsnä Grenadan luonnon mahdit, koska itse kaupunki sijaitsee osittain tulivuoren kraatterissa ja ajoittaiset hurrikaanit ovat tuttu vieras alueella. Grenadan pääsaari on myös erittäin vuoristoinen ja sen korkein vuori St. Catherine kohoaa jopa 840 metriin saakka. St. Georgesista löytyvät Grenadan merkittävimmät historialliset nähtävyydet, kuten Matthew´n linnake sekä Grenadan kansallisjuoma rommin tislaamoalue 1700-luvulta. St. Georgesin kaupungin liepeillä matkaajat voivat tutustua myös saaren ekokyliin. Carriacounin ja Petite Martiniquen saaret sen sijaan tarjoavat sykähdyttäviä luonnon omia taideteoksia, kuten upeita koralliriuttoja. Erityisesti Carriacoun tunnetaan sen värikkäästä kulttuurista ja vuosisatoja suvuissa kulkeneissa taidoista, kuten laivanrakennuksesta ja kalastuksesta. Kristallinkirkas merivesi houkuttelee vuosittain merkittävän määrän myös sukelluksen harrastajia Carriacouniin.

Parhain ajankohta hankkia lennot Grenadan huikeisiin lomaparatiiseihin on joulukuu, jolloin ilmasto on siellä parhaimmillaan ilman sateita ja turisteja, joita saarilla riittää aina tammikuusta huhtikuuhun.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.