Kartta

Lennot kohteeseen Ecuador

Koe Ecuador kerran elämässä

Ecuador saattaa olla pieni maa verrattuna muuten massiiviseen Etelä-Amerikkaan, mutta matkailumaana se on erittäin monipuolinen. Vai miltä kuulostaa nähtävyydet aina Amazonin sademetsistä ylväisiin Andien vuoristoihin? Lennot Ecuadoriin ovat Suomesta kaukaiset, mutta jokainen kilometrin on sen arvoista. Ecuador on todellakin yksi niitä maita, josta löytyy nähtävää ja koettavaa sen jokaisessa kolkassa. Maa tarjoaa luontonähtävyyksien lisäksi historiallisia ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaita kohteita sekä seikkailuloman sitä haluaville. Erityisesti aktiivimatkailijat ovat olleet Ecuadorista innoissaan jo vuosia. Tiesithän, että Ecuadoriin kuuluvat myös maailmankuulut Galapagossaaret, jotka sijaitsevat noin tuhannen kilometrin päässä rannikosta? Galapagossaarille pääset lentämään vaivattomasti Quiton lentokentältä, jonne Skyscannerin lennot Ecuadorissa kohdistuvat. Ecuadoria rakastavat hyvin monenlaiset matkaajat aina perhematkailijoista reppureissaajiin, joten lähde sinäkin valloittamaan tämä kiehtova maa.

Quito on lähimpänä päiväntasaajaa sijaitseva pääkaupunki maailmassa. Quiton ympäristö itsessään on jo lumoava: ympärillä kohoavat maalauksellisesti Andien vuoristojono sekä Guagua Pichinchan tulivuori. Kaupunki onkin Etelä-Amerikan korkein sijainniltaan. Entisenä inkakaupunkina Quitossa on erityisesti mennyt vahvasti läsnä ja sen vanhakaupunki tarjoaakin paljon historiallisia nähtävyyksiä. Ecuadorista Galapagossaarille on noin 1000 kilometriä, mutta sinne pääsee matkaamana vaivattomasti Quiton kaupungista. Galapagossaari on kuin suoraan satukirjasta. Siellä kohtaat flamingoja vaaleanpunaisessa höydepeitteessään, äriseviä merileijonia, värikkäitä liskoja ja jos jonkinmoisia eliöitä opastetuilla kierroksilla. Sukellusretkellä sinua voi tulla moikkaamaan sekä merileguaanit että paholaisrauskutkin. Ecuadorissa matkaillessa yksi sen tarjoamista merkittävimmistä luontonähtävyyksistä on tietenkin sen massiiviset sademetsät, jonne järjestetään myös opastettuja kierroksia.

Hieman yllättäen lennot Ecuadoriin kannattaa hankkia silloin, kun maassa on sadekausi meneillään. Tämä ajanjakso kestää joulukuusta toukokuuhun. Sen sijaan kesäkuusta marraskuuhun on Ecuadorissa kuiva kausi ja silloin säätila voi pysyä kylmähkönä ja tuulisena.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.