uutiset Lentodiilit Suomesta USA:han vuonna 2019

Kaikki artikkelit

Lentodiilit Suomesta USA:han vuonna 2019

Etsi nyt vuoden parhaat halvat lennot ja lentotarjoukset Suomesta Yhdysvaltoihin. Edulliset lentodiilit Suomesta USA:han ovat vain muutaman klikkauksen päässä, joten nyt kannattaa ottaa suunta yli Atlantin!

Lentodiilit Suomesta USA:han vievät sinut kokemaan Yhdysvaltojen parhaat puolet. Mitä kaikkea USA:n kaupungit tarjoavat? Lue lisää:

1. Lentodiilit Suomesta USA:han: New York

Lentodiilit Suomesta USA:han: New York

New York, New York… Nuo elokuvista tutut kadut ja tv-sarjoista tunnetuiksi tulleet kahvilat. Maailman legendaarisimmat nähtävyydet ja uskomaton Central Park. Mitä muuta USA:n matkalta voikaan enää toivoa kuin nähdä Vapaudenpatsaan livenä!

Mitä muuta tehdä ja nähdä New Yorkissa: Skyscanner vinkkaa New Yorkin top 10 nähtävyydet.

Löydä halvat lennot New Yorkiin

2. Lentodiilit Suomesta USA:han: Miami

Lentodiilit Suomesta USA:han: Miami

Hiekkarannat ja Floridan aurinko kutsuvat Miamiin, joka ei jätä kylmäksi ketään! Upea South Beach tarjoaa uimarannan lisäksi rantabaareja, ostoskojuja, vesiaktiviteettja ja rentoa fiilistelyä. Tee reissu Evergladesin vehreisiin maisemiin ja näe kaupungin Art Deco -arkkitehtuuria.

Lisäinspiraatiota matkallesi aurinkoon: Tässä 10 asiaa, jotka kokea Miamissa!

Löydä halvat lennot Miamiin

3. Lentodiilit Suomesta USA:han: Los Angeles

Lentodiilit Suomesta USA:han: Los Angeles

Lähde matkalle kohti enkelten kaupunkia, sillä Los Angelesissa pääset uppoutumaan elokuvien maailmaan ja pulahtamaan mereen Venice Beachilla. Ja hei, loman ei tarvitse olla pelkkää loikoilua ja unelmointia: Losissa näet maailman parasta jääkiekkoa ja voit nauttia maailmanluokan viihteestä!

Ihanaa matkaa Enkelten kaupunkiin: 6 vinkkiä lomamatkalle Los Angelesiin.

Löydä halvat lennot Los Angelesiin

4. Lentodiilit Suomesta USA:han: San Francisco

Lentodiilit Suomesta USA:han: San Francisco

Rennossa ja aurinkoisessa San Francisco näet muun muassa leffoista tutut Alamo Squaren alueen talot sekä Golden Gate -sillan. Tämä periamerikkalainen kaupunki tarjoaa shoppailuparatiiseja Union Squaren lähistöllä ja pilvenpiirtäjiä ydinkeskustassa, Downtownissa.

Skyscanner vinkkaa ja kertoo: San Francisco on yksi maailman parhaista kaukomaiden kaupunkilomakohteista!

Löydä halvat lennot San Franciscoon

5. Lentodiilit Suomesta USA:han: Chicago

Lentodiilit Suomesta USA:han: Chicago

Baseballia, burgereita ja biitsejä tarjoaa Chicago, johon lentodiilejä löytyy ympäri vuoden. Michiganjärven rannalla sijaitsevassa suurkaupungissa nautit teatterista ja musiikkiviihteestä, pääset luistelemaan keskellä kaupunkia talvisin ja huvittelet tivolilaitteissa Navy Pier -satama-alueella.

Lähde matkaan, sillä Chicago on yksi viime vuosien suosituimmista ja trendikkäimmistä matkakohteista!

Löydä halvat lennot Chicagoon

6. Lentodiilit Suomesta USA:han: Orlando

Lentodiilit Suomesta USA:han: Orlando

Orlando on täynnä teempuistoja! Disney World on takuulla Orlandon vetonaula, mutta ei ainoa syy, miksi etsiä lentodiili Orlandoon. Kennedy Space Centre on mahtava käyntikohde, jossa vietät vaikka useamman päivän. Entäs sitten Seaworld, Legoland ja Universal Studios!

Löydä halvat lennot Orlandoon

7. Lentodiilit Suomesta USA:han: Boston

Lentodiilit Suomesta USA:han: Boston

Yliopistokaupunki Boston tarjoaa kävijöille runsaasti amerikkalaista kulttuuria ja historiaa. Tee visiitti Museum of Fine Artsiin, piipahda jazz-klubeille fiilistelemään kunnon musiikkia ja shoppaile North Endin alueella. Täällä Yhdysvaltojen itärannikkolla on myös varsinainen tieteen keskus, sillä pääset tutustumaan muun muassa MIT:n ja Harvardin kampusalueisiin!

Löydä halvat lennot Bostoniin

8. Lentodiilit Suomesta USA:han: Las Vegas

Lentodiilit Suomesta USA:han: Las Vegas

Kyllä, lentodiilit Las Vegasiin vievät sinut keskelle mahtavia kasinoita ja legendaarisia hotellikomplekseja. Mutta Vegasissa voit myös nautiskella kävelystä The Stripiä pitkin ja vauhdikkaista show-esityksistä viihdekeskuksissa. Saatat törmätä Elvikseen jos toiseenkin… Las Vegas on aina elossa: Viva Las Vegas!

Tässä matkainspiraatiota ja lisävinkkejä: Las Vegas on yksi maailman parhaista kaukomaiden kaupunkilomakohteista!

Löydä halvat lennot Las Vegasiin

9. Lentodiilit Suomesta USA:han: Washington

Lentodiilit Suomesta USA:han: Washington

Yhdysvaltain historia, nykyisyys ja tulevaisuus kohtaavat Washingtonissa, ja sinne sinunkin kannattaa suunnata! Maailmankuuluja nähtävyyksiä riittää, miten olisi vaikkapa Lincolnin muistomerkki, Washington Monument tai legendaarinen Valkoinen talo! Pääkaupunki Washington on yllättävän lähestyttävä ja tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Käy katsomassa maailman suurinta kirjastoa ja vieraile Smithsonian museossa.

Tiesitkö, että kaupungin metrosta löytyy yhdet maailman pisimmistä rullaportaista, ja että Washingtonin metro on yksi maailman kauneimmista!

Löydä halvat lennot Washingtoniin

10. Lentodiilit Suomesta USA:han: Seattle

Lentodiilit Suomesta USA:han: Seattle

Urbaani rock-kaupunki Seattle on huhujen mukaan Yhdysvaltain sateisin kaupunki, mutta älä usko juoruja! Löydä kaupungin helmet ja tee visiitti ainakin Museum of Pop Culture -museoon, jossa pääset näkemään Jimi Hendrixin henkilökohtaisia tavaroita ja alkuperäisiä Star Wars -pukuja. Seattle on tunnettu myös monipuolisesta kahvilakulttuuristaan. Ja kaupungin maamerkkihän on tietysti Space Needle, jonka näet ihan mistä tahansa päin kaupunkia.

Löydä halvat lennot Seattleen
Kartta