Kartta

Lennot Bostoniin

Miten löydät halvat lennot Bostoniin?

Lähde aistimaan aitoa amerikkalaista tunnelmaa Bostoniin! Lennot Bostoniin ovat saatavillasi vain sekuntien päässä, kun käytät monipuolista lentohakuamme Skyscannerin sivustoilla. Skyscanner etsii sinulle välittömäsi haun tehtyäsi kaikki markkinoilla olevat lennot Bostoniin – aina mitä edullisimmin hinnoin! Hintavahti taas ilmoittaa sinulle sähköpostiisi, kun tutkailemiesi lentojen hinta nousee tai laskee, eli niin tai näin, saat aina lennot Bostoniin haluamallasi hinnalla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bostoniin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi lentoja Bostoniin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bostoniin?

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Bostoniin, mutta sinne lentää useampikin lentoyhtiö Keski-Euroopan kautta. Näitä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Air Berlin, Finnair ja Norwegian. Varaudu reitin aikana yhteen tai kahteen välilaskuun.

Bostonin lentokentät

Bostonin lentokentällä on hauska ja mieleenpainuva nimi: Kenraali Edward Lawrence Loganin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee Massachusettsissa 6 kilometrin päässä Bostonin kaupunkialueesta. Bostonin lentokentältä keskustaan pääsee monella eri tapaa. Yksi nopein tapa on ottaa T-metro, joka pysähtyy muun maussa maineikkaiden yliopistojen pysäkeillä. Toinen kuljetusmuoto on bussi, jolla pääset nopeasti keskustaan.

Milloin on parhain aika vierailla Bostonissa?

Parhain aika hankkia lennot Bostoniin on kesäkuusta lokakuuhun. Leuto kevät tekee pitkistä kaupunkikävelyistä miellyttäviä ja myöhemmin kesällä kaupungissa on monenlaista mukavaa touhua, kuten suosittuja baseball-matseja. Tuolloin tosin kaupunki on ruuhkaisempi ja hotellit täydempiä, joten lennot Bostoniin kannattaa hankkia hyvissä ajoin! Talvet muistuttavat Bostonissa Suomen olosuhteita, joten lumi ja pakkaset ovat tekemässä suomalaisten lomamatkasta kotoisamman. Talvella kaupungista voi kuitenkin saada paremman hotellidiilin takataskuun!

Mitä nähdä ja tehdä Bostonissa?

Boston on ennen kaikkea yliopistokaupunki ja monet sinne matkaavat haluavatkin nähdä maineikkaat koulut, kuten Cambridgen, Harwardin, Berkleen ja Emersonin. Boston todellakin on amerikkalaisen historian perikuva eikä kaupunkia suotta kutsuta Amerikan Ateenaksi. Kulttuuri monissa muodoissaan kuuluu bostonilaiseen arkeen ja tämä näkyy monina kuuluisina taidegallerioina ja museoina, kuten Museum of Fine Arts, mutta myös erityisesti musiikin muodossa. Bostonissa sijaitsee tunnettu Berkleen musiikkiyliopisto, joka on erikoistunut jazz-musiikkiin. Tämä tietää sitä, että Bostonista löytyy lukuisia jazz-baareja ja kuppiloita, joissa käydä kuuntelemassa joko aloittelevien tai jo tunnettujen muusikoiden soittoa. Tällaisia klubeja ja yleisesti vilkasta yöelämää löytyy Back Bayn alueelta. Bostonin parhaimmat shoppailualueet löytyvät taas North Endin ja ydinkeskustan alueilta. Älä unohda vierailla myöskään Chinatownin suunnassa!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Freedom Trail, Museum of Fine Arts, Faneuil Hall, Boston Harbour

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Boston Logan kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.