Kartta

Halvat lennot kohteeseen Chicago

Chicagosta tulee monelle mieleen samanniminen menestysmusikaali, ja kaupunki todellakin on kuin yhtä näyttämöä: sieltä löytyy jopa 250 teatteria! Määrät ovat suuria myös kaupunginosissa, joita Chicagossa on yhteensä 77. Tässä urbaanissa kaupungissa siis riittää nähtävää ja tutkittavaa, eikä se taatusti kalpene New Yorkin rinnalla. 

 

Historia ja nähtävyydet 

 

Chicagosta löytyy paljon palkittua arkkitehtuuria. Tunnetaanhan kaupunki myös maailman ensimmäisistä pilvenpiirtäjistä! Arkkitehtijärjestö järjestää kaupunkikerroksen, jonka varrella voi nähdä kaikki merkittävimmät rakennukset Chicagossa. Yksi suosituimmista vierailupaikoista on Willis Towerin lasiuloke ”The Ledge”, jonka pohja on läpinäkyvä. Näkymiä voi siis ihailla 103 kerrosta alemmas – sopii vain kovahermoisille! 

 

Ruoka ja juoma 

 

Jos haluaa maistaa ehtaa chicagolaista pizzaa, kannattaa suunnata Lincoln Parkin suuntaan. Chicago tunnetaan myös herkullisista leivoksistaan, ja paikallisten mukaan kaupungin parhaimmat donitsit löytyvät Roscoe Villagesta. Wicker Parkin, Bridgeportin ja Andersonvillen alueet ovat erinomaisia paikallisten oluiden maisteluun.  

 

Shoppailu & vapaa-aika 

 

Lincoln Parkin Clark Streetin alue on ihana yhdistelmä huikeaa arkkitehtuuria, trendikkäitä kauppoja, kirppareita ja ravintoloita. Lincoln Parkissa sijaitsee myös Peggy Notebaertin luontomuseo, jossa voi nähdä villieläimiä, perhosia ja tutkia näyttelyitä. Chicagon tunnetuimpia shoppailukatuja on North Michigan Avenuella sijaitseva Oak Street, jonka varrelta löytyy sekä huippumuotia että ketjukauppoja.   

 

Milloin Chicagoon? 

 

Parhain aika vierailla Chicagossa on huhtikuusta toukokuuhun ja syyskuusta lokakuuhun, jolloin lämpötilat ovat lämpimiä ja hotellit kohtuuhintaisia. Keväällä ja syksyllä Chicagossa on paljon festivaaleja ja tapahtumia. Kesä on luontaisesti Chicagon ruuhkaisinta sesonkiaikaa. Talvi on edullinen ja rauhallinen aika vierailla kaupungissa, jos pieni pakkanen ei haittaa.  

 

Ilmasto 

 

Chicagossa on Suomen tavoin neljä vuodenaikaa. Keväät ovat märkiä ja kesät kuumia ja kosteita. Syksyt ovat miellyttäviä ja talvet kylmiä. Alhaisimmat lämpötilat mitataan tammi-helmikuussa ja korkeimmat touko-kesäkuussa 

 

Lennot 

 

Skyscannerilla löydät halvat lennot Chicagoon helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua. 

 
Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. 
Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Chicagosta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

 

 

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Chicago lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.