Autonvuokraus: Chicago - vertaile Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

###Chicago

###Auton vuokraaminen Auton vuokraaminen Chicagossa onnistuu kätevästi suurilta kansainvälisiltä toimijoilta kuten Hertziltä. Laajan valikoiman vuokra-autoja tarjoavat myös monet autonvuokrausyritykset, kuten Holiday Autos, Auto Europe sekä rentalcars.com. Auton voi vuokrata Chicago Midway International -lentokentältä, joka sijaitsee vajaan 20 km ajomatkan päässä Chicagon keskustasta. Monilla autonvuokrausyrityksillä on toimipisteitä myös kaupungin keskustassa sekä suurimpien hotellien yhteydessä. Esimerkiksi ydinkeskustassa, Chicago Union Station -rautatieasemalla, sijaitsee Hertzin toimipiste. Tarjolla on kaikenkokoisia autoja; pienistä kaupunkiautoista perheautoihin ja minibusseihin. Saatavilla on myös avoautoja ja maastureita. Auton vuokraajan pitää olla iältään vähintään 21-vuotias (ikävaatimus saattaa olla joillakin palveluntarjoajilla 25-vuotta) ja ajokortti ollut voimassa yli vuoden. Alle 25-vuotiailta vuokraajilta saatetaan periä nuoren vuokraajan lisämaksu.

###Ajaminen Liikenneruuhkien vuoksi ajaminen Chicagon keskustassa on hetkittäin haastavaa. Muuten ajaminen täällä, kuten yleensäkin Yhdysvalloissa on helppoa ja vaivatonta. Tiet on merkitty selkeästi ja liikennemerkit ovat samantyyppisiä kuin Suomessa. Korttelit on numeroitu selkeästi. Pituusyksikkönä kilometrien sijaan on mailit. Yksi maili on 1,6 kilometriä. Kaupungista pois johtavat moottoritiet on järjestetty ja merkitty selkeästi. Yhdysvalloissa vallitsee oikeanpuoleinen liikenne. Turvavyön käyttö on pakollista ja roskaaminen auton ikkunasta voi johtaa sakkoihin. Bensa-asemia löytyy runsaasti kaupungeista ja moottoriteiden varrelta. Polttoaineita myydään litrojen sijaan gallonoissa. Yksi gallona on 3,785 litraa. Joillakin moottoriteillä, tunneleissa ja silloilla on maksullisia tietulleja; niistä kannattaa ottaa selvää ennen matkaan lähtöä.

###Pysäköinti Kaupungissa on julkisia parkkialueita ja parkkitaloja. Pysäköintilipun voi ostaa pysäköintimittareista. Hinnat ja pysäköintiajat vaihtelevat alueiden mukaan. Joistakin parkkialueista voi vuokrata parkkipaikan etukäteen. Paras tapa etsiä pysäköintipaikka on käyttää interaktiivista kännykkäsovellusta tai karttaa. Parkkeeraaminen keltaisella maalatun katukivetyksen viereen on kiellettyä – paikat on varattu pelastusautoilla. Parkkeeraaminen on suhteellisen kallista Chicagossa.

###Minne mennä Chicagon vaikuttava arkkitehtuuri ja luonnonläheisyys miljoonakaupungin tunnelmasta huolimatta, hurmaavat matkailijan. Urheilufaneille kaupunki tarjoaa paljon innostavaa nähtävää. Kulttuurimatkailijat voivat nauttia kaupungin hyvästä taide- ja kulttuuritarjonnasta. Tapahtumatarjonta on runsasta; kaupungissa järjestetään vuosittain jopa 200 musiikkifestivaalia. Sen lisäksi lukuisat katufestivaalit ja kaupunginosatapahtumat takaavat, että kaupungissa tapahtuu aina jotain.

Chicagon esikaupunkialueilta löytyy hienoja maastoja erilaisiin luontoaktiviteetteihin. Toyota Park Brideviewissa on valtava stadion, jossa järjestetään useita urheilutapahtumia ja konsertteja. Brookfield Zoon eläintarha on loistava koko perheen kohde. Chicagon kasvitieteellinen puutarha Glencoessa on uskomaton yli 2,5 miljoonan kasvin puutarha. Naperville on trendikäs alue, jossa on paljon ravintoloita ja kauppoja. Oak Parkissa voi tutustua arkkitehtilegenda Frank Lloyd Wrightin kotiin ja ateljeehen. Myös kaupungin ulkopuolella riittää nähtävää. Käynti naapurikaupungeissa Detroitissa, Indianapolisissa ja Milwaukeessa kannattaa. Muualla osavaltiossa hienoja käyntikohteita on muun muassa Six Flags Great American huvipuisto, historiallinen Galenan kaupunki, osavaltion pääkaupunki Springfield erilaisine Abraham Lincoln-nähtävyyksineen sekä Starved Rock State Parkin uskomaton kanjonien ja vesiputousten täyttämä luonnonpuisto.

Viereisessä osavaltiossa Indianassa kannattaa käydä esimerkiksi Indianan hiekkadyyneillä, Garyn ja South Bendin kaupungeissa sekä Indianapoliksessa. Ajomatkaa kannattaa harkita myös Michiganin ja Wisconsinin osavaltioihin.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.