Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Seattle

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokrauspaikka: Seattle

Seattle kutsuu ja haluat kokea tämän boheemin kaupungin tien päällä? Erinomainen valinta. Skyscannerin avulla löydät Seattlen alueen edullisimmat autovuokraamot aina parhaimpine hintoineen. Näin se käy: klikkaa etusivultamme kohtaa ”Autonvuokraus”, jonka jälkeen voit tehdä haun Seattlen alueen autovuokraamoista muutamassa sekunnissa. Vertaile autovuokraamoiden valikoimaa ajan kanssa ja tee päätös vasta, kun olet aivan varma valinnastasi vuokra-auton suhteen. Tämän jälkeen ohjaamme sinut autovuokraamon sivustoille, jossa teet varausprosessin loppuun.

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Seattlessa

Seattlen alueella toimii useampi autovuokraamo, mutta suosittelemme varsinkin ensimmäistä kertaa autoa vuokraaville, että hankkii vuokra-auton heti lentokentältä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja kaupunkikin on helpompi ottaa haltuun navigaattorin avulla. Seattlen lentokentällä matkailijoita palvelevat ympärivuorokautisesti muun muassa seuraavat autovuokraamot: Avis, Hertz, Sixt ja Budget Car Rental.

Kun ajat vuokra-autolla Seattlessa

Boheemi Seattle tekee vaikutuksen vierailijoihinsa ja paljon nähtävää löytyy myös kaupungin ulkopuolelta. Ajaminen Seattlen kaltaisessa suurkaupungissa voi olla haastavaa ainakin ensikertalaiselle ja ruuhkautumisiin on hyvä varautua erityisesti viikonlopun aikaan. Vinkkejä Seattlessa vuokra-autolla matkaavien kannattaa tiedustella aina omalta autovuokraamolta.

Vuokra-autolla St. Helensin vuorelle

St. Helensin vuori on yksi Washingtonin alueen suosituimmista nähtävyyksistä ja sinne pääsee helposti myös Seattlesta. Vuokra-autolla sinne hurauttaa vain noin kolmessa tunnissa tien I-5 S kautta.

Vuokra-autolla Portlandiin

Portlandin alue tarjoaa monenlaista mielenkiintoista nähtävää, kuten Hood Riverin järvimaisemat ja ulkoiluaktiviteetit sekä Multnomahin putoukset. Portlandiin ajat nopeimmillaan alle 3 tunnissa tien I-5 N kautta.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Seattlesta

Kun varaat vuokra-auton Yhdysvalloissa, on hyvä huomioida eräitä seikkoja. Opiskelethan etukäteen maan ajokäytäntöjä ja Seattlen alueen kartaston ja tiet. Yksityiskohtainen suunnitelma vie aina pitkälle! Tiedustele autovuokraamoltasi lisätietoja Seattlen ympäristön tieverkostosta ja ajokulttuurista. Ulkomailla autoa vuokratessa on hyvä muistaa, että kuljettajilta vaaditaan usein yli 21 vuoden ikää.

Lennot ja hotelli Seattlen matkallesi

Nyt kun vuokra-autoasiat ovat Seattlen matkallesi kunnossa, voit tehdä lomasuunnitelmasi loppuun varaamalla sivuiltamme myös lennot ja hotellin.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2019

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.