Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: New York

###AUTONVUOKRAUS: NEW YORK

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Kun varaat vuokra-auton Skyscannerin kautta, sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin New Yorkista ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme New Yorkin alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS NEW YORKISSA

###Autovuokraamot New Yorkissa toimivat käytännössä kaikki maailman tunnetuimmat autovuokraamot, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. Tarjolla on myös pienempiä autovuokraamoita, mutta matkailijoiden kannattaa suosia tunnettuja ja luotettavia autovuokraamoita. ###Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteitä New Yorkissa sijaitsee esimerkiksi kaupungin kaikilla lentoasemilla eli J.F. Kennedyn, La Guardian ja Newark Liberty Internationalin lentokentillä. Tunnettujen autovuokraamoiden pisteitä löytyy runsaasti myös eri puolilta kaupunkia, kuten Brooklynista, Midtownista ja Greenwich Villagesta. ###Ajoneuvoja New Yorkin autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja, tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin. New Yorkin kaduilla menopeliksi soveltuisi esimerkiksi kompakti ja ketterä Mazda. ###Nopeusrajoitukset USA:ssa nopeusrajoitukset ovat seuraavat: taajama-alue noin 56 km/h; normaalit moottoriliikennetiet noin 89 km/h; ja kaupunkien väliset valtatiet ja moottoritiet noin 89–129 km/h. On hyvä muistaa, että jokaisella osavaltiolla USA:ssa on omat liikennesääntönsä, joten nämä on syytä tarkistaa ennen matkaa. ###Ruuhka-ajat New Yorkissa on aina ruuhkainen ja kiireinen liikennekaaos. New Yorkin vilkkaimmat ruuhka-ajat keskustassa, taajamilla, teillä ja julkisissa kulkuvälineissä ovat aamuisin klo 05:00-10:00 ja illalla klo 15:30–20:00. Oma auto voi olla hyvä valinta, koska taksit veloittavat myös ruuhkajonossa seisomisesta. ###Julkiset kulkuvälineet New Yorkin alueen julkisen liikenteen kattavat ensisijaisesti bussit, raitiovaunut ja metrot. Suosituksena on, että matkailijat eivät ajaisi New Yorkin keskusta-alueella, vaan jättäisivät auton parkkiin esimerkiksi rautatieaseman yhteyteen. On hyvä muistaa, että Yhdysvalloissa pysäkillä seisovia koulubusseja ei saa missään tapauksessa ohittaa. ###Tiet New Yorkissa on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista tieliikenneverkostoista ja myös yksi suurimmista läpikulkuteistä Bronxista Buffaloon. New Yorkin valtion keskeisimmät moottoritiet ovat I-81, I-84, I-86, I-87, 1-88, 1-787, I-90, I-95, I-287, I-495, ja I-684. New Yorkin maksuttomat tullitiet ovat North-South Expressway ja Adirondack Northway. Maakunnalliset moottoritiet tarjoavat helpon kulun läpi New Yorkin. ###Pysäköinti New Yorkissa pysäköintiä koskevat samat säännökset kuin muuallakin Yhdysvalloissa. Pysäköinti tapahtuu tavallisesti merkityille parkkialueille. Asuinalueilla ei ole tapana pysäköidä kadun varteen vaan tontille. New Yorkissa maksullisia pysäköintimahdollisuuksia on runsaasti keskustan alueella. Ympärivuorokautisia ja vartioituja parkkialueita löytyy esimerkiksi 6-7th Avenuen alueilta. Paikoituksen hintahaitari on 27–50 dollaria vuorokaudelta.

###KOE NEW YORK TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? New Yorkin ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme New Yorkissa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ###Nähtävyyksiä haikaileville Vapauden patsas ja Ellis Island ovat paketti, joka täytyy nähdä New Yorkissa vieraillessa. Paikan päälle pääsee lautalla joko Battery Parkista New Yorkista tai Liberty State Parkista New Jerseystä. New Jerseytä suositellaan lähtösatamaksi, jos matkassa on auto. Liberty State Parkissa auton voi jättää puiston parkkialueella ja pysäköinti kustantaa 7$ per auto. ###Lähiseutumatkailua New Yorkin keskustasta ajaa noin puolessa tunnissa Brooklyniin. Sinne autolla matkatessa pääsee ihastelemaan ikonista Brooklyn Bridgeä. Brooklynistä löytyy meneväistä tunnelmaa; se tarjoaa ihania puistoja, kuten Brooklyn Bridge Parkin ja todella eläväisen iltaelämän lisäksi kulttuuria, kuten Brooklynin museon. ###Lapsiperheille Kun kaikki aikuisten nähtävyydet on koluttu, niin mitä jää jäljelle? No Bronx Zoo tietenkin! Se on Yhdysvaltain suurin eläintarha 107 hehtaarin puistollaan. Eläintarhassa on noin 4000 eläinlajia 650 eri eläinlajista. New Yorkin keskustasta ajaa Bronxin eläintarhaan noin 40 minuutissa FDR Driven kautta.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.