Kartta

Halvat lennot New Yorkiin

Miten löydät halvat lennot New Yorkiin?

Voimme taata, että on lähes mahdotonta hankkia lennot New Yorkiin vain kerran elämässä, koska tämä valtava metropoli vaatii useamman tutkimusmatkan, jotta pääsee edes hiukan jyvälle sen maagisesta tunnelmasta. Kaikki markkinoiden edullisimmat lennot New Yorkiin ovat saatavillasi Skyscannerin kautta.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja New Yorkiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on ainoa asema Suomessa, josta suorat lennot New Yorkiin operoidaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan New Yorkiin?

Suoria lentoja New Yorkiin lentävät Suomesta lentoyhtiöt, kuten Finnair. Esimerkiksi Finnair hurauttaa suorilla lennoilla New Yorkiin alle 9 tunnissa.

New Yorkin lentokentät

John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä on New Yorkin päälentokenttä. Se on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä, josta paikalliset matkaavat mieluiten Lontooseen, Tokioon sekä Pariisiin. New Yorkiin pääsee matkaamaan sen valtavalle keskusta-alueelle junalla, bussilla, taksilla tai jopa helikopterilla!

Milloin on parhain aika vierailla New Yorkissa?

Lennot New Yorkiin kannattaa hankkia milloin vain - se on aina hyvä idea! Kesäkuukausina Iso Omena voi olla suomalaisille liian kuuma tapaus ruuhkineen ja väenpaljouksineen, joten jos maltat odottaa syksyyn, se todella kannattaa tehdä. Lentoja New Yorkiin voit tutkia hyvissä ajoin etukäteen lentohaullamme ja voit asettaa käyttöösi myös Hintahälytyksen, joka lähettää sinulle heti tiedon siitä, minä ajankohtana lennot New Yorkiin ovat sinun budjettiisi sopivat!

Mitä nähdä ja tehdä New Yorkissa?

Sykähdyttävä New York on niille, jotka haluavat lomaltaan jännitystä, elämyksiä ja muistoja, jotka jäävät näkökenttään, makuaisteihin ja ihon alle loppuelämäksi. New Yorkia on hyvin vaikea kuvailla, vaan se täytyy lähteä kokemaan paikan päälle. Kun saavut ensimmäistä kertaa valtavalle Times Squarelle, otat ensimmäiset juoksuaskeleet Central Parkissa tai katselet kaupungin siluettia Empire State Buildingista, tunnet taatusti sisimmissäsi, että olet ollut siellä jo useamman kerran aiemminkin. Ja voi olla, että oletkin - elokuvissa! New Yorkissa kannattaa yrittää tutustua mahdollisimman moneen kaupunginosaan Manhattanin lisäksi. Ota metro alle ja lähde rohkeasti tutustumaan vaikkapa rosoisempaan Bronxiin. Tutustu matka-artikkeleissamme New Yorkin parhaimpiin TOP 10 -nähtävyyksiin sekä kaupungin ihaniin hotelleihin

Kuuluisimmat nähtävyydet:Vapaudenpatsas, Empire State Building, Central Park, Times Square

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen New York lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa New York on neljä lentokenttää: New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia ja Stewart International.
Gulf Air, Oman Air, Air Belgium, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, GoJet Airlines, Azul Airlines sekä Azerbaijan Airlines lentävät suoraan kohteeseen New York.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen New York on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.