Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: San Francisco - vertaile Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

###San Francisco

###Auton vuokraaminen Auton vuokraaminen San Franciscossa onnistuu kätevästi suurilta kansainvälisiltä toimijoilta kuten Hertziltä. Laajan valikoiman vuokra-autoja tarjoavat myös Holiday Autos, Auto Europe sekä rentalcars.com, jotka välittävät muun muassa Avisin, Hertzin ja Europcarin vuokra-autoja. Auton voi vuokrata joko kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 21 km ajomatkan päässä kaupungin keskustasta tai Oakland Airportin lentokentältä, joka sijaitsee 32 km päässä keskustasta. Monilla autonvuokrausyrityksillä on toimipisteitä myös kaupungin keskustassa ja monissa eri kaupunginosissa. Esimerkiksi ydinkeskustassa, Union Squaren läheisyydessä, sijaitsee sekä Hertzin että useiden muiden yritysten toimipisteitä. Tarjolla on kaikenkokoisia autoja: pienistä kaupunkiautoista premium-luokan autoihin ja perheautoihin. Saatavilla on myös avoautoja, maastureita ja minibusseja.

###Ajaminen Ajaminen San Franciscossa voi olla tottumattomalle turhauttavaa. Liikenneruuhkat ovat aina valtavat, mäet ovat erittäin jyrkkiä ja yksisuuntaisten katujen systeemi hämmentää. Jos pysyttelee pelkästään keskustan alueella, auton vuokraaminen ei välttämättä ole suositeltavaa. Mutta jos on suuntaamassa kaupungin ulkopuolelle, omalla autolla pääsee kätevästi kaupungin ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin. San Franciscossa vallitsee oikeanpuoleinen liikenne. Pituusyksikkönä kilometrien sijaan on mailit. Yksi maili on 1,6 kilometriä.

###Pysäköinti Parkkeeraaminen San Franciscossa on kallista ja vaikeata. Pysäköintipaikkoja on niukanlaisesti. Parkkitalot, jos niitä löytyy, ovat arvokkaita. Kaupungin pysäköintisäännöt ovat erittäin tiukkoja. Mäen päälle pysäköidessä käsijarrun pitää olla päällä ja renkaat käännettynä katukivetystä kohden. Tämän säännön huomiotta jättäminen saattaa johtaa sakkoihin. Pysäköinti myös punaisella merkatuille alueille on kiellettyä. Kaupungissa on paljon pysäköinninvalvojia, jotka valvovat pysäköintiä aktiivisesti. Kätevintä on jättää auto keskustan ulkopuolelle. Polttoaineita myydään litrojen sijaan gallonoissa. Yksi gallona on 3,785 litraa.

###Minne mennä San Franciscossa riittää nähtävää. Golden Gate, Alcatraz, Coit Tower ja Fisherman’s Wharf-satama-alue. Jyrkät mäet ja kaapeliraitiovaunut ovat tuttuja näkyjä amerikkalaisista elokuvista. Kaupunki on myös hippiliikkeen syntypaikka sekä IT-hermokeskuksen, Piilaakson kotipaikka. Jo pelkkä paikallinen elämänmeno kaikkine ilmiöineen on nähtävyys itsessään.

Autolla kannattaa lähteä tutkimaan myös ympäröiviä seutuja. Lähikaupungeista hyviä käyntikohteita ovat Oaklandin viehättävä kaupunki, yliopistokaupunki Berkeley sekä Healdsburg, jossa sijaitsee San Franciscon suurimmat viinitilat. Myös Napa Valley tunnetaan nousevana viinialueena, mutta sieltä löytyy myös kylpylöitä joihin voi lähteä rentoutumaan. Muir Woodsin 560 eekkerin punapuumetsä on must-see nähtävyys ja Point Reyes National Seashoren ranta, varsinkin kun harmaavalaat lipuvat rannikon ohi jää taatusti mieleen. Eteläpuolella sijaitseva Peninsula luontokohteineen, samoin kuin Palo Alton ja Burlingamen alueet hurmaavat kävijän. Montereysta löytyy ihania rantoja sekä maan parhaimmat akvaariot. Santa Cruzin trendikkäässä kaupungissa näkee kauniita ihmisiä, surffipoikia ja-tyttöjä sekä opiskelijakulttuuria Californian yliopistolta. Vallejosta löytyy upea erämaapuisto, Six Flags Disvoery Kingdom. Yosemiten kansallispuisto on ainutlaatuinen käyntikohde, kuten myös Lake Tahoe.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.