Kartta

Lennot Oaklandiin

Miten löydät halvat lennot Oaklandiin?

Lennot Oaklandiin saat hankittua itsellesi kaikkein helpoiten Skyscannerin kautta. Lentohaullamme saat hetkessä tietää kaikkein parhaimmat lentotarjoukset Oaklandiin. Hintavahti sen sijaan on oikea valinta niille, jotka haluavat hetken seurata Oaklandin lentohintojen kehitystä ennen kuin tekevät ostopäätöksen.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Oaklandiin

Lentoja Oaklandiin operoi Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema. Lennot Oaklandiin eivät ole koskaan suoria, vaan vaativat yhden tai kahden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Oaklandiin?

Lentoja Oaklandiin operoivat Suomesta esimerkiksi Finnair, Norwegian sekä KLM.

Oaklandin lentokentät

Oaklandin lentokenttä on San Franciscon alueen yksi kolmesta lentokentästä, joten sitä käyttävät sekä San Franciscoon että Oaklandiin matkustavat asukkaat. Kaikkein nopeiten pääset keskusta-alueelle junalla ja matka lentokentältä juna-asemalle kestää noin 8 minuuttia. Oaklandin lentoaseman edestä löydät myös taksitolpan.

Milloin on parhain aika vierailla Oaklandissa?

Oaklandiin kannattaa tutustua syyskuun ja marraskuun välisenä aikana, koska erityisesti alkusyksy tarjoaa kaupungin lämpimimmät säät. Tuolloin kesäsesonki on jo ohi, joten myös hotellien hinnat ovat edullisemmat. Kevätkuukausillekin kannattaa harkita lentoja Oaklandiin, koska tuolloin kaupungissa sademäärät ovat alhaisimmillaan ja lämpötilat miellyttävät kaupungilla kiertelyyn.

Mitä nähdä ja tehdä Oaklandissa?

Kaliforniassa sijaitseva Oakland on kivunnut viime vuosina erityisesti hipstereiden suosioon. Aiemmin hieman rähjäisen kaupungin mainessa ollut Oakland on ottamassa paikkaa yhtenä rannikon suosituimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, johtuen sen eläväisestä luovasta luokasta. Moni kulttuurin edustaja, kuten taiteilijat ja muusikot ovat löytäneet kaupungista oman yhteisönsä. Oaklandilta voit siis odottaa taidenäyttelyitä, keikkoja, katumuotia ja viihtyisiä klubeja ja ravintoloita. Oakland viehättää myös siitä syystä, että se on paljon edullisempi kaupunkikohde kuin esimerkiksi lahden toisella puolella sijaitseva San Francisco. Tämä tarkoittaa sitä, että matkailijat voivat saapua sinne pienemmälläkin matkabudjetilla. Temescal Alleyn kaupunginosa on erityisesti luovan luokan aluetta, jonne kannattaa lähteä tutustumaan putiikkeihin ja persoonallisiin kahviloihin. Uptownin kaupunginosa sen sijaan houkuttelee elävällä musiikillaan ja drinkkibaareillaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Jack London Square, Lake Merritt, Lawrence Hall of Science, Tilden Regional Park

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Oakland Metropolitan Oak lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.