Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Los Angeles - vertaile Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

###Los Angeles

###Auton vuokraaminen Auton vuokraaminen San Franciscossa onnistuu kätevästi suurilta kansainvälisiltä toimijoilta kuten Hertziltä ja Sixtiltä. Laajan valikoiman vuokra-autoja tarjoavat myös Holiday Autos, Auto Europe sekä rentalcars.com, jotka välittävät muun muassa Avisin, Hertzin ja Europcarin vuokra-autoja. Auton voi vuokrata Los Angelesin lentokentältä, joka sijaitsee reilun 30 km ajomatkan päässä Los Angelesin keskustasta. Monilla autonvuokrausyrityksillä on toimipisteitä myös kaupungin keskustassa ja monissa eri kaupunginosissa. Esimerkiksi ydinkeskustassa, Walt Disney Concert Hallin ja Staples Centerin läheisyydessä, sijaitsee useita Hertzin toimipisteitä. Tarjolla on kaikenkokoisia autoja: pienistä kaupunkiautoista premium-luokan autoihin ja perheautoihin. Saatavilla on myös avoautoja, maastureita ja minibusseja. Auton vuokraajan pitää olla iältään vähintään 21-vuotias (ikävaatimus saattaa joillakin autonvuokrausyrityksillä olla 25-vuotta) ja vähintään vuoden ajan voimassa ollut ajokortti. Alle 25-vuotiailta vuokraajilta saatetaan periä nuoren vuokraajan lisämaksu.

###Ajaminen Los Angelesissa on päivittäin valtavia liikenneruuhkapiikkejä ja niihin kannattaa varautua kärsivällisyydellä ja varovaisuudella. Ruuhkat aiheuttavat usein kolareita ja ruuhkissa selviäminen ja niiden välttely kuuluu osana ajamista Los Angelesista. Kaikkein ruuhkaisinta on yleensä aivan keskustassa, Hollywoodissa ja Westsiden alueella. Ruuhkien lisäksi matkaa hidastuttaa useat rampit, tunnelit, liikennevalot ja huonokuntoiset tiet. Tiet saattavat olla paikoitellen erittäin huonosti hoidettuja ja niissä on kuoppia. Erityisesti suurien myrskyjen jälkeen tiet saattavat olla erittäin pehmeitä ja kuopat suuria. Yhdysvalloissa on oikeanpuoleinen liikenne. Bensa-asemia on moottoriteiden varsilla ja kaupungeissa, ja niistä saa karttoja ja ajo-ohjeita. Joillakin moottoriteillä on tietullimaksuja; näistä kannattaa ottaa selvää etukäteen. Kannattaa myös hankkia kunnon kartta tai GPS laite, jotta kaupungissa ei eksy – kaupunki on hyvin sokkeloinen. Los Angelesissa on myös omat liikennesääntönsä, jotka saattavat olla matkailijalle hämmentäviä. Kannattaa siis tutustua niihin etukäteen. Los Angelesia ympäröi moottoriteiden verkosto, jota kautta pääsee mihin tahansa päin Amerikkaa.

###Pysäköinti Kaupungissa on valtavasti pysäköintitilaa, niin pysäköintihalleja kuin –kenttiäkin ja ne sijaitsevat ympäri kaupungin. Pysäköinti on kuitenkin erittäin kallista. Monissa hotelleissa on omat parkkitalonsa, mutta sielläkin pysäköinti maksaa. Joskus hotellien parkkitaloissa on pysäköintipalvelijat, joille pitää antaa tippiä pysäköintimaksun lisäksi. Joillakin hotelleilla voi olla ilmainen pysäköinti. Lisäksi kaupungista löytyy parkkitaloja. Parkkiruutu, joka on maalattu keltaisella on aina tarkoitettu pelastusajoneuvoille – siihen ei saa pysäköidä.

###Minne mennä Hollywood lienee Los Angelesin kuuluisin ”nähtävyys”. Koko elokuvateollisuuden ympärille rakentunut kulttuuri tarjoaa paljon nähtävää. Walk of Fame, Grauman’s Chinese Theatren edustan kädenjäljet ja Hollywood-kyltti ovat esimerkkejä näistä. Kaupungin Sunset Boulevard on täynnä palmuja, hienoja autoja ja kauniita ihmisiä. Santa Monica Beach laitureineen on myös yksi kaupungin maamerkkejä. Myös legendaarisen valtatie 66:n toinen päätepiste sijaitsee täällä.

San Fernando Valley tai pelkkä Valley, kuten sitä usein kutsutaan, on täynnä elokuvastudioita. Moniin näistä pääsee vierailemaan. Westsiden alueella, kuten Beverly Hillsissä asuvat julkkikset ja tähdet. Orange Countysta löytyy Disneyland, joka on jokaisen perheen unelmakohde. Malibu on noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Siellä on upeita rantoja, vuoria ja viinitiloja. Palm Springs on kuuluisa lomakohdekaupunki eteläisessä Kaliforniassa ja sinne ajaa Losista noin parisen tuntia. Hieman pidemmän, noin neljän tunnin ajomatkan päässä sijaitsee kuuluisa Las Vegas, joka ei esittelyjä kaipaa. Baja Californian alueella pääsee tutustumaan meksikolaiseen kulttuuriin, niin Tijuanan, Rosariton kuin Ensenadan kaupungeissa. Myös vierailua läheisessä San Franciscon tai San Diegon kaupungissa kannattaa harkita.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.