Kartta

Halvat lennot kohteeseen Seattle

Seattle – Urbaani rock-kaupunki

Seattle tunnetaan amerikkalaisten keskuudessa merkittävänä grunge-musiikin syntymäpaikkana, josta tyylisuuntaus eteni 1990-luvulla myös muualle maailmaan. Kaupungin rennosta meiningistä kertoo myös se, että monet tunnetut kahvilaketjut ovat kotoisin juuri Seattlesta. 

Historia ja nähtävyydet

Seattlen 184-metrinen näköalatorni ”Space Needle” on sen tunnetuimpia nähtävyyksiä. Näköalatorni on houkutellut vierailijoita kaupunkiin jo vuodesta 1964. Seattlessa vaikutti 1800-luvulla eri intiaaniheimoja, joiden historiaa voi käydä tutkimassa esimerkiksi Burke-museossa. Vuonna 1903 valmistunut Pike Market Place on myös erittäin suosittu turistikohde.

Ruoka ja juoma

Seattle tunnetaan tänä päivänä Amerikan merkittävimpinä kulinaristisena kaupunkina. Siellä vaikuttavat monet nuoret ”Top Chef” -kokit, jotka ovat rohkeasti uudistaneet Seattlen ruokakulttuuria. Seattlen ravintolamaailmassa käytetään paljon paikallisia aineksia, kuten marjoja ja hedelmiä. Vastaavanlaista kahvilakulttuuria kuin Seattlessa ei ole muualla.

Shoppailu & vapaa-aika

Monet turistit suuntaavat shoppailumielessä ensimmäisenä Pike Market Placeen. Tältä historialliselta markkinapaikalta voi hankkia muun muassa käsitöitä paikallisilta taiteilijoilta, erikoisruokia ja lähiseudun maanviljelijöiden tuotoksia. Jos shoppailu ei kiinnosta, löytyy Seattlesta paljon muutakin vapaa-ajan aktiviteettia, kuten vesiajelu lautalla, josta voi ihastella kaupungin siluettia.

Milloin Seattleen?

Parhain aika vierailla Seattlessa on syyskuusta marraskuuhun. Syksyllä ruuhkaisin sesonkiaika on ohi, mutta sää on vielä miellyttävä. Kesäaika on Seattlen sesonkiaikaa, jolloin hotellien huonehinnat nousevat korkealle ja huoneiden saatavuus heikkenee.

Ilmasto

Sanotaan, että Seattlessa sataa aina, mutta tämä ei täysin pidä paikkaansa. Sateet ajoittuvat enimmäkseen talvi- ja kevätkuukausille. Seattle sijaitsee meren ja vuoriston äärellä, joten siellä tuulee suhteellisen usein. Yleisesti ottaen Seattlen ilmasto on miellyttävä: kesällä keskilämpötila on 20 asteessa ja talvellakin plussan puolella. 

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Seattleen helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Seattlesta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Seattle lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.