Kartta

Lennot Washingtoniin

Miten löydät halvat lennot Washingtoniin?

Yhdysvaltain poliittinen keskus ja pääkaupunki Washington tunnetaan toki parhaiten valkoisesta talostaan, mutta suosittelemme tutustumaan kaupunkiin muutenkin kuin monumenttien kautta. Alempaa löydät lisätietoa Washingtonista ja mitä siellä kannattaa tehdä ja nähdä. Lähde kuitenkin liikkeelle siitä, että hankit lennot Washingtoniin Skyscannerin lentohaulla. Tämä onnistuu helposti, koska vain sekunneissa eteesi ilmestyy satoja lentotarjouksia kaupunkiin. Sinun tehtäväksesi jää vain valikoida sinulle sopivimmat lennot Washingtoniin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Washingtoniin

Suomalaiset pääsevät lentämään Washingtoniin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Huomaa kuitenkin, että lennot Washingtoniin eivät ole suoria, vaan vaativat muutamia vaihtoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Washingtoniin?

Suomesta lentoja Washingtoniin tarjoavat muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: British Airways, Finnair sekä Delta.

Washingtonin lentokentät

Washingtonin eli Dullesin lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokentältä on useita kulkuyhteyksiä suoraan Washingtonin keskustaan. Metro- ja bussiyhteydet ovat nopeimpia näistä, mutta voit ottaa terminaalin edestä myös taksin.

Milloin on parhain aika vierailla Washingtonissa?

Washingtoniin kannattaa suunnata syyskuun ja marraskuun sekä maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana. Syksy on erityisen mukavaa aikaa Washingtonissa, koska tuolloin pahimmat turistiruuhkaumat ovat poissa ja kaikille kaupungin muistomerkeille pääsee jonottamatta. Keväällä Washingtonissa järjestetään muutamia suuria festivaaleja, joten tuolloin kannattaa olla tarkkana matkan ajoituksen kanssa. Kesät ovat Washingtonissa aina helteisiä, joten tuolloin voi suunnata viilentymään moniin kaupungin museoista. Talvella lennot Washingtoniin on mahdollista saada varsin edulliseen hintaan, jos pieni pakkanen ei haittaa lomailua.

Mitä nähdä ja tehdä Washingtonissa?

Washington tunnetaan luonnollisesti Yhdysvaltain tärkeimpänä poliittisena keskuksena, koska siellä sijaitsee sekä Valkoinen talo että kongressitalo Capitol, jossa kokoontuu USA:n senaatti ja edustajainhuone. Washingtoniin saavutaankin lomailemaan sen historiallisten nähtävyyksien sekä monumenttien, kuten 170 metrin korkuisen George Washingtonin muisto-obeliskin vuoksi. Näiden lisäksi kaupungista löytyy monia kauniita vanhoja rakennuksia ja arkkitehtuuria, kuten näyttäviä kirkkoja ja katedraaleja. Tällainen on muun muassa St. Matthew´n Apostolin katedraali.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbu´s house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Washington lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Washington on kolme lentokenttää: Washington Dulles, Baltimore Balt / Wash ja Washington Ronald Reagan.
Gulf Air, GOL Linhas Aéreas, GoJet Airlines, Azul Airlines, Thai Airways, Piedmont Airlines As American Eagle, Avianca sekä Austrian Airlines lentävät suoraan kohteeseen Washington.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Washington on syyskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.