Kartta

Halvat lennot Miamiin

Miten löydät halvat lennot Miamiin?

Värikäs Miami hurmaa matkaajat palmumaisemillaan, letkeällä tunnelmallaan ja kirkkaansinisillä rannoillaan. Lennot Miamiin hankit helposti Skyscannerin kautta, mutta jos et ole vielä varma lomasi ajankohdasta, voit seurata Miamin lentohintoja Hintahälytyksellämme. Avulias Hintahälytys lähettää sinulle välittömästi tiedon sähköpostiisi, kun Miamin lentohinnoissa tapahtuu muutoksia.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Miamiin

Suomesta suorilla lennoilla Miamiin pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Miamiin?

Suoria lentoja Miamiin ei ole saatavilla jokaisella lentoyhtiöllä, mutta muun muassa Finnair tarjoaa suorat lennot sinne monta kertaa viikossa.

Miamin lentokentät

Suomen lennot Miamiin saapuvat Miamin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkaajat pääsevät lentokentältä kaupunkiin bussilla tai taksilla. Myös vuokra-auto on suosittu liikkumismuoto Miamin alueella.

Milloin on parhain aika vierailla Miamissa?

Floridaan kannattaa matkustaa talvikuukausina, jolloin ilmaston on lämmin ja miellyttävä. Toki jos haluat säästää rahasi, niin lentoja Miamiin kannattaa katsella myös sesongin ulkopuolella, esimerkiksi keväällä maaliskuusta toukokuuhun.

Mitä nähdä ja tehdä Miamissa?

Monikulttuuriseen Miamiin lähdetään ensisijaisesti häkellyttävän kauniiden rantojen takia, mutta tämä värikäs kaupunki tarjoaa paljon muutakin tekemistä kuin vaaka-asennossa köllöttelyä. Miami on erinomainen aurinko- ja kaupunkilomakohde myös perheille ja aktiivilomailijoille. South Beachin ranta on Miamin sydän ja sinne kokoonnutaan palvomaan aurinkoa, surffailemaan sekä viettämään aikaa läheisten kanssa piknikin merkeissä. Miami on myös mieletön shoppailukaupunki. Luksusliikkeitä löydät erityisesti Bal Harbour -ostoskeskuksesta ja Aventura Mall -ostoskeskuksesta kannattaa tutustua myymälöihin, joita ei Suomesta löydy. Aitoja ja alkuperäisiä kulinaristisia makuelämyksiä sen sijaan kannattaa lähteä metsästämään Little Havannan alueelta.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Jungle Island, South Beach, Collins Avenue, Freedom Tower, Coral Castle

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Miami kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Miami on yksi lentokenttä: Miami kans.väl..
Delta, Gulf Air, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Kenya Airways sekä Bahamasair lentävät suoraan kohteeseen Miami kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Miami kans.väl. on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.