Kartta

Halvat lennot kohteeseen Orlando Florida

Aurinkoisen Floridan Orlando tunnetaan lähinnä huvi- ja teemapuistoista kuten Disney Worldista. Kaupungissa on kuitenkin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Orlando on monikulttuurinen kaupunki ja siksi kannattaa suunnata vierailulle Little Saigonin, Little Indianja Little Brazilin kaupunginosiin. Kulttuurinystävät löytävät hienoja balettiesityksiä Central Florida Balletin ja Orlando Balletin ohjelmistoista, ja teatteria Orlando Shakespeare Theaterista. Kasvitieteelliset puutarhat Harry P. Leu Gardens ja yliopistoalueella sijaitseva Arboretum ovat ehdottomasti käymisen arvoisia. Alueen historian voi tutustua Orange County Regional History Centerissä ja ihmeellisiä juttuja esittelee Ripley's Believe It or Not! Orlando Odditorium. Muita mielenkiintoisia kohteita ovat taidemuseo Orlando Museum of Art ja tiedekeskus Orlando Science Center.
Orlando on kuuluisa huvi- ja teemapuistoistaan: Disney Worldista, Universal Studios -puistosta ja Sea Worldista. Valtavien huvipuistojen lisäksi Orlandosta löytyy vesiteemapuistoja. Rantaelämästä voi nautiskella Aquatica- ja Discovery Cove -teemapuistoissa, joissa on hienot mahdollisuudet kaikenlaisiin vesiaktiviteetteihin, vaikkapa sukelteluun ja snorklaukseen.Muita suosittuja urheiluaktiviteetteja ovat golf ja tennis, ja kenttiä löytyy kaupungin alueelta runsaasti.

Shoppailu
Parhaat ostospaikat ovat Artegon Marketplace, Florida Mall sekä Mall at Millenia, jotka tarjoavat kauppoja ja putiikkeja laidasta laitaan. Designer-tuotteita voi löytää edullisesti myös alueen korkeatasoisista outlet-myymälöistä kuten Orlando Premium Outlets -ketjun myymälöistä.

Ruoka
Ruokatarjonta on laajaa ja syötävää löytyy joka makuun. Eniten ravintoloita on CityWalkin ja Downtown Disneyn alueilla, mutta missään päin kaupunkia ei jää nälkäiseksi. Etnisistä kaupunginosista löytyy paljon erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat hyvää etnistä ruokaa, aasialaisella tai eteläamerikkalaisella vivahteella.

Ilmasto
Ilmasto on subtrooppinen eli kesät ovat kuumia ja kosteita ja talvet Suomen kesää vastaavia. Kiireisin matkailukausi on kesä-elokuussa, mutta säiden puolesta paras aika matkustaa Orlandoon on ennen kesäkuuta tai elokuun lopusta vuodenvaihteeseen.

Lennot
Skyscannerilta löydät edulliset lennot Orlandoon helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Orlando Florida lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.