Kartta

Halvat lennot Vaasasta Ouluun

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Oulu...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Vaasa kohteeseen Oulu

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

183 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 273 kilometriä

2t 20min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Vaasa kohteeseen Oulu on 183 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 20min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Vaasa kohteeseen Oulu.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Vaasa kohteeseen Oulu.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Vaasa-Oulu

Vaasasta ei löydy suoria lentoja Ouluun, mutta vaihdollisia lentoja tarjoaa Finnair. Lennon vaihto tapahtuu Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Helsinki-Vantaan palvelut ovat käytettävissä jatkolentoa odotellessa. Shoppaile monissa myymälöissä tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Näin etsit halvat lennot Vaasa Oulu -reitille

Matkahakumme on näppärä ja ilmainen, sen avulla löydät halvat lennot Vaasa Oulu -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, saat matkahaussamme näkyviin näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Vaasasta

Sijainti

Vaasan lentokenttä sijaitsee lähellä Vaasan keskustaa ja lentokentälle pääsee helposti myös muista Pohjanmaan lähikaupungeista. Seinäjoelta on lentokentälle matkaa noin 75 kilometriä, Pietarsaaresta reilut 100 kilometriä ja Kristiinankaupungista noin 100 kilometriä.

Vaasan paikallisliikenteen linja-autoilla pääsee helposti Vaasan keskustasta lentokentälle. Linja nro 4 ajaa matkan keskustasta kentälle 20 min, bussilipun hinta on 3,20€. Seinäjoen kaupungin ja Vaasan lentokentän väliltä löytyy myös ns. kutsuperustaista reittiliikennettä, jota hoitaa Pahkakankaan liikenne.

Kentälle voit tulla myös omalla autollasi, sillä kentällä on kaksi pysäköintialuetta. Jos sinut saatetaan kentälle, muista että P2-pysäköintialueella alle 25 minuutin parkkeeraus on ilmaista.

Palvelut

Vaasan lentokentällä palvelee Vasa Cafe -kahvila ja terassi. Kentältä löytyy myös apteekki ja myymälä, josta voit ostaa pientä purtavaa joko paikan päällä nautittavaksi tai matkaevääksi. Osta mukaasi vaikkapa paikallinen herkku, Maalahden limppu. Vaasa-loungessa voit istuskella rauhassa, tehdä töitä tai vain odotella lennon lähtöä lähtöaulassa, keinutuolissa kiikkuen. Käytössä on myös ilmainen wifi, jota voit käyttää ilman erillisiä tunnuksia tai salasanoja.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee vajaan 20 km päässä kaupungin keskustasta. Lentokentällä on yksi terminaali, kahvila- ja myymäläpalveluita ja hyvät liikenneyhteydet kaupunkiin.

Jos sinua tullaan hakemaan autolla, muista että P2-parkkialueelle voi pysäköidä ilmaiseksi max. 20 minuutin ajan. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa arviolta 25–30€. Taksit odottavat matkustajia kentän edustalla aina saapuvien lentojen aikataulujen mukaan.

Linja-autot nro 8 ja 9 ajavat lentokentältä Oulun keskustaan ja reitin varrella voit jäädä myös esimerkiksi Heikinharjuun, Teknologiakylään tai Linnanmaalle. Busseja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön. Bussilipun hinta on aikuisilta 5,80€ ja lapsilta 2,90€.

Hyvä tietää: Oulu

Näe ja koe: Tiedekeskus Tietomaa on hyvä käyntikohde koko perheelle. Kävele Rotuaarilla, tee visiitti kauppatorille ja ota kuva Toripoliisi-patsaan luona. Näe kauniit Pikisaaren puutalot. Talvisin Ouluun matkustetaan hiihtämään ja kesäaikaan Oulusta löytyy musiikkia, festivaaleja, teatteria ja urheilutapahtumia. Lue lisää Oulun top 10 nähtävyyksistä!

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.