Kartta

Halvat lennot Tampere-Oulu

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Oulu...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Tampere kohteeseen Oulu

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

186 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 394 kilometriä

2t 0min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Oulu on yksi lentokenttä: Oulu.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Tampere kohteeseen Oulu on 186 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 0min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Oulu.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Tampere kohteeseen Oulu.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Tampere-Oulu

Tampereelta ei löydy suoria lentoja Ouluun, mutta voit taittaa matkan helposti Finnairin siivin vaihtamalla konetta Helsinki-Vantaan lentokentällä. Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2 ja Finnairin lennot lähtevät terminaalista T2. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Lennolle lähtöön ja saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti hiihtolomien aikaan ja kesäisin lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Helsinki-Vantaan palvelut ovat käytettävissä jatkolentoa odotellessa. Shoppaile tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on paljon mukavia istumapaikkoja ja niiden vieressä pistokkeita, joissa voit ladata esim. puhelinta. Kentällä on käytössä ilmainen wifi-yhteys. Muista, että kotimaassa matkustaessa sinulla tulee olla lennolla mukanasi virallinen henkilötodistus.

Näin löydät halvat lennot Tampere Oulu -reitille

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halvat lennot Tampere Oulu -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Skyscanner kertoo myös parhaat niksit lentojen löytämiseen. Lue lisää vaikkapa siitä, mikä on paras aika varata lennot!

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Tampere Oulu -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle!

Lennolle lähtö Tampereelta

Sijainti

Tampereen kaupungin keskustasta on lentokentälle matkaa reilut 15 kilometriä. Keskikaupungilta on helppoa saapua Pirkkalan kaupunginosassa sijaitsevalle lentokentälle esim. linja-autolla 1A, joka kulkee Vatialasta ydinkeskustan kautta lentokentälle. Matka keskustasta, Koskikeskuksen pysäkiltä, kestää noin 30 minuuttia. Reitin varrella on pysäkkejä myös mm. Vihilahdessa ja Pirkkalassa.

Taksimatka Tampereen keskustasta kentälle maksaa arviolta 25€. Matka-aika autolla on puolisen tuntia, liikenteestä riippuen. Jos ajelet kentälle omalla autollasi tai sinut saatetaan matkaan, voit lukea lisää Tampereen ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Palvelut

Tampereen lentokentällä on pieni myymälä ja cafe-shop, joka on avoinna aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Kentällä on myös kaksi kokoustilaa, Näsi ja Ratina, sekä postilaatikko, pankkiautomaatti ja ilmainen wifi.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä on kompakti: siellä on yksi terminaali, kahvila- ja myymäläpalveluita ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat hyvät.

Linja-autot nro 8 ja 9 ajavat lentokentältä Oulun keskustaan ja reitin varrella voit jäädä myös esimerkiksi Heikinharjuun, Teknologiakylään tai Linnanmaalle. Busseja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön. Bussilipun hinta on aikuisilta 5,80€ ja lapsilta 2,90€.

Jos sinua tullaan hakemaan autolla, P2-pysäköintialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 min. Takseja löytyy lentoaseman edustalta saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa noin 30€.

Hyvä tietää: Oulu

Näe ja koe: Talvisin Ouluun matkustetaan yleensä nauttimaan puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin Oulussa on paljon aktiviteetteja: musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Kävele Torinrannassa eli Oulun kauppatorilla ja ota kuva Toripoliisi-patsaan luona. Näe kauniit Pikisaaren puutalot. Muista myös piipahtaa kahvilla Tähtitornin kahvilassa. Lue lisää Oulun top 10 nähtävyyksistä!

Sää ja ilmasto: Oulussa talvisäät ovat kylmempiä kuin Tampereella, mutta leudompia kuin pohjoisemmassa Lapissa. Rannikolla keli on usein tuulinen, joten syksyt ja keväät tuntuvat yleensä viileiltä, mutta sadepäiviä on vähemmän kuin Tampereen alueella.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.