Kartta

Halvat lennot Joensuu-Oulu

Lennon tiedot kohteesta Joensuu kohteeseen Oulu

Edullisin paluuhinta viime kuussa

239 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 327 kilometriä

2h 40min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Oulu

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Joensuu-Oulu

Suoria lentoja Joensuusta Ouluun ei löydy, mutta voit ottaa Finnairin lennon Helsinkiin ja jatkaa Helsinki-Vantaalta Ouluun. Lue lisää Finnairin matkatavararajoituksista.

Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odotellessa. Shoppaile myymälöissä ja kioskeissa tai nauti virvokkeita jossakin kymmenistä ravintoloista ja kahviloista. Kentällä on käytössä maksuton wifi-verkko ja paljon mukavia istumapaikkoja.

Näin etsit halvat lennot Joensuu Oulu -reitille

Matkahakumme on ilmainen ja kätevä. Sen avulla löydät halvat lennot Joensuu Oulu -reitille helposti, sillä emme peri mitään maksuja, ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle. Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, saat matkahaussamme näkyviin näppärän hintakalenterin. Näet siis koko kuukauden lennot yhdellä silmäyksellä! Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Joensuusta

Joensuun lentokenttä sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta. Kentälle on helppo kulkea keskustasta mm. Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussilla. Se kulkee aina lentojen aikataulujen mukaisesti. Linja-auto kulkee keskustasta muun muassa Siltakadun ja Noljakan kautta.

Joensuun lentokentällä on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys ja kahvilapalveluita tarjoaa Cafe & Bar Kapsäkki. Joensuun lentokentällä voit odotella lennon lähtöä rennosti keinutuolissa.

Lennolta saapuminen Ouluun

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä pieni ja viihtyisä: siellä on yksi terminaali, kahvila- ja myymäläpalveluita ja liikenneyhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Voit hyödyntää ilmaista wifi-yhteyttä tai nostaa rahaa käteisautomaatista.

Linja-autot nro 8 ja 9 liikennöivät lentokentältä. Linja nro 8 ajaa Teknologiakylään ja linja nro 9 ajaa Heikinharjuun. Busseja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön. Bussilipun hinta on aikuisilta 5,80€ ja lapsilta 2,90€.

Jos sinua tullaan noutamaan autolla, P2-pysäköintialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 minuutiksi. Takseja löytyy lentoaseman edustalta saapuvien lentojen aikataulujen mukaan. Taksimatka lentokentältä Oulun keskustaan maksaa noin 30€.

Hyvä tietää: Oulu

Näe ja koe: Talvisin Ouluun matkustetaan yleensä nauttimaan puhtaista hangista ja hyvistä hiihtokeleistä. Kesäisin Oulussa on paljon aktiviteetteja: musiikkia, teatteria, luontoretkiä ja urheilutapahtumia. Kävele Torinrannassa eli Oulun kauppatorilla ja ota kuva Toripoliisi-patsaan luona. Näe kauniit Pikisaaren puutalot. Muista myös piipahtaa kahvilla Tähtitornin kahvilassa.

Tiedot on tarkistettu heinäkuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.