Kartta

Halvat lennot Joensuusta Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

94 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

33

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 358 kilometriä

0t 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki Vantaa on 94 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 55min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Joensuu kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 33 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, joilta löydät lentoja reitille Joensuu-Helsinki

Suoria lentoja Joensuusta Helsinkiin on muutamia päivittäin ja niitä lentää Finnair.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin.

Lue lisää  ohjeita käsimatkatavaroiden pakkaamiseen.

Lennolle lähtöön kannattaa varata riittävästi aikaa, erityisesti lomakausina. Kiireisinä aikoina lähtöselvitys, turvatarkastus ja matkatavaratiskit voivat ruuhkautua.

Lähtö: Joensuu

Joensuun lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbussi liikennöi lentokentälle joka päivä, lentoaikataulujen mukaisesti. Liput maksavat 5€ / aikuiset ja 2,50€ / lapset. Reitti kulkee keskustasta mm. Siltakadun ja Noljakan kautta kentälle.

Jos tulet kentälle autolla tai sinut saatetaan matkaan, lue lisää Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Joensuun lentokentällä on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys ja kahvilapalveluita tarjoaa Cafe Joensuu. Joensuun lentokentällä voit odotella lennon lähtöä rennosti keinutuolissa.

Saapuminen: Helsinki-Vantaan lentokenttä

Kentältä Helsinkiin

Lentokentältä pääsee Helsinkiin helposti seutuliikenteen busseilla. Matka maksaa 5,50€. Bussien laiturit ovat kätevästi aivan terminaalien edessä. Bussireitit ovat: 415 lentokenttä-Ylästö-Elielinaukio, 615 lentokenttä-Kartanonkoski-Rautatientori, 617 lentokenttä-Käpylä-Hakaniemi (arkisin aamuvarhaisesta iltapäivään) sekä 562N lentokenttä-Tikkurila-Mellunmäki (aikaisin aamulla ja myöhään illalla).

Kentältä on myös suora junayhteys Helsinkiin. Lentokentän juna-asemalle pääsee kätevästi molemmista terminaaleista kävellen yhdyskäytävää pitkin. Kehäradan I-juna ja P-junat kulkevat Helsinkiin ja pysähtyvät päärautatieaseman lisäksi mm. Pasilassa. Junamatka maksaa 5,50€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai lentokentän kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Taksimatka kentältä Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia ja matka maksaa keskimäärin 40-50€. Takseja löytyy molempien terminaalirakennusten edestä. Jo sinut haetaan kentältä, muista että kenttäalueella on paljon sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja. Lue lisää Helsinki-Vantaan ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Kentältä Vantaalle

Helpoin tapa matkustaa kentältä Vantaalle on hypätä kehäradan junien kyytiin. Esimerkiksi Tikkurilaan kulkee I-juna noin kymmenessä minuutissa. Junalippu Vantaan alueella maksaa 3,20€. Osta lippusi etukäteen lippuautomaatista tai kioskilta. Voit ostaa lipun myös HSL:n mobiilisovelluksella.

Kentältä kauemmas Suomeen

Monet kaukoliikenteen linja-autot liikennöivät lentokentältä. Kaikkien bussien pysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Voit myös matkustaa junalla Vantaan Tikkurilasta tai Helsingin päärautatieasemalta. Niihin pääset esimerkiksi I- ja P-junilla.

Hyvä tietää: Helsinki

Näe ja koe: Helsingistä löydät nähtävää ja koettavaa. Kesäkohteista vauhdikkain on Linnanmäki ja perinteisin Suomenlinna. Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden ja teatteria sekä konsertteja päivittäin. Näe kaunis Temppeliaukion kirkko ja tee kävelyretki Hietaniemen rantaan. Päiväretkellä kannattaa käydä myös Sibeliuspuistossa ihailemassa Sibelius-monumenttia. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Sää ja ilmasto: Helsingissä kesällä on mukavan lämmintä, mutta harvoin helteistä. Talvet nykyisin melko leutoja ja vähälumisia. Helsinkiin voi matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa, mutta perinteisesti lämpimintä on heinä-elokuussa, jolloin merivesikin on jo uimalämmintä.

Muuta: Kotimaan lennoilla on hyvä pitää mukana virallinen kuvallinen henkilökortti, esimerkiksi ajokortti.

Tiedot on tarkistettu marraskuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.