Kartta

Lennot kohteeseen Djibouti

Djibouti Afrikan sarvessa

Eksoottinen Djibouti on vähemmän tunnettu matkailumaa suomalaisten keskuudessa, mutta se sopiikin matkailijoille, jotka ovat nähneet kaikki perinteiset lomakeskukset jo useampaan kertaan. Djiboutista ennustetaankin vuodelle 2018 yhtä matkakohteiden kirkkaimmista tähdistä.

Djibouti sijaitsee niin sanotussa ”Afrikan sarvessa” Punaisenmeren rannalla ja se on yksi Afrikan pienimmistä maista. Lentoja Djiboutiin lennetään esimerkiksi Qatar Airwaysin siivin ja matkaan pääset tietenkin Skyscannerin sivuilta!

Ainutlaatuinen Djibouti vain odottaa löytämistään, vaikka se ei totisesti ole matkatoimistojen kansikuvamateriaalia: saarivaltio on ajoittain rutikuiva sateiden puutteessa ja maisematkin muistuttavat lähinnä tieteiselokuvaa. Vaikka rannikot ovatkin tuhkaisen mustia, lepäävät ne kristallinkirkkaan meriveden äärellä, mikä tekee Djibousta erinomaisen sukelluslomakohteen. Saarivaltio tunnetaankin sen tarjoamasta mahdollisuudesta uida valashaiden kanssa! Nämä hellät jättiläiset eivät pane pahakseen yhteisistä uimahetkistä, jotka ovat tietenkin aina valvottuja. Kun hankit lennot Djiboutiin, voimme taata, että pääset tutustumaan lomakohteeseen, jota turismi ei ole pilannut ja lähes kaikki on koskematonta ja neitseellistä. Tällä lomalla mitään ei voi suunnitella aikataulullisesti etukäteen ja se tekee Djiboutista mahtavan!

Afrikan sydämessä sijaitseva Djibouti on helteinen ympäri vuoden. Parhain aika hankkia lennot Djiboutiin on marraskuusta tammikuuhun, jolloin ilmasto on hieman viileämpää kuin suurimman osan vuodesta. Tämä aikaväli on ihanteellinen kaikenlaiseen ulkoiluaktiviteettiin. Jos uiskentelu valashaiden kanssa kiinnostelee, pääsee näiden upeiden otusten kanssa tekemään lähituttavuutta aina marraskuusta tammikuuhun.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.