Kartta

Lennot kohteeseen Chile

Luontoelämysten Chile

Eksoottinen Etelä-Amerikan helmi Chile on pitkulainen ja kapea maa, joka hurmaa matkaajat ainutlaatuisilla luontokokemuksilla ja eläväisillä kaupunkikohteillaan. Tämä värikäs maa tarjoaa matkailijoille jos jonkinlaisia nähtävyyksiä, joten niistä kannattaa ottaa selvää hyvissä ajoin ennen kuin hankkii lennot Chileen. Eteläisellä Tyynellämerellä sijaitsevat Chilelle kuuluvat mystiset Pääsiäissaaret, jotka ovat monen matkaajan ulottumattomissa johtuen lentojen kalleudesta. Voimme kuitenkin taata, että saaren tarjoamat elämykset on jokaisen euron arvoinen. Pääsiäissaaret ovat vain yksi merkittävä nähtävyys tässä yli 4000 kilometriä pitkässä maassa. Chilen pituus varmistaakin sen, että yksikään lomakohde ei ole siellä samanlainen, vaan yhden matkan aikana on mahdollista nauttia aurinkorannoista, vaellella lumisilla vuoristoilla ja nauttia myös vilkkaasta cityelämästä. Chile on myös yksi maailman merkittävimmistä viinintuottajamaista, joten vierailu viinitiloilla on aivan ehdotonta sisällyttää maassa vieraillessa lomasuunnitelmiin. Skyscannerin kautta lennot Chileen kohdistuvat sen pääkaupunkiin Santiago de Chileen, johon tutustumme alla.

Santiago sijaitsee Chilen puolivälissä maan sisämaassa. Hektinen Santiago voi vaikuttaa ensi näkemältä hyvin ruuhkaiselta ja jopa törkyiseltä suurkaupungilta sinne saapuessa, mutta pinnan alta kuoriutuu kaunista arkkitehtuuria, vehreitä puistoja sekä historiallisia nähtävyyksiä. Merkittävimpiä vierailukohteita kaupungissa ovat esimerkiksi La Monedan palatsi, Gothic Basílica del Salvadorin ja Metropolitanin katedraalit sekä Santa Lucian puisto. Santiago on erittäin moderni kaupunki, joka tarjoaa myös erinomaisia shoppailumahdollisuuksia, kuten suositun Costanera Center -ostoskeskuksen. Santiagoa ympäröivät majesteettiset Andien vuoristot, joten suosittelemme hankkimaan Santiagosta allensa vuokra-auton ja tutustumaan ympäröiviin luontokohteisiin syvemmin.

Lennot Chileen voit hankkia aivan ympäri vuoden, mutta jos olet matkaamassa maan viinitiloille tai luontokohteisiin, kuten Santiagon liepeillä sijaitsevaan Torres del Painen kansallispuistoon, kannattaa lennot poimia Skyscannerin sivuilta mukaansa kesä- tai syyskuukausina.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.