Kartta

Lennot kohteeseen Bahama

Loisteliaat Bahaman paratiisisaaret

Bahaman saarivaltio kattaa noin 700 saarta, jotka houkuttelevat nauttimaan paratiisimaisesta ympäristöstä ja kristallin kirkkaasta merivedestä. Hyvin erilaiset matkaajat hankkivat lentoja Bahamalle: sinne suuntaavat sekä intohimoiset sukeltajat ja leppoisaa aurinkolomaa hakevat että luksusmatkailijatkin. Perhereissaajatkin löytävät valikoimasta omat kohteensa, kuten täysin turistien tarpeille rakennetun Atlantis Bahamas -saaren.

Yksi Bahaman suosituimpia matkakohteita on sen pääkaupunki Nassau, joka sijaitsee New Provence -nimisellä saarella aivan Paradise Island -nimisen saaren vieressä. Vaikka luksus on hyvin vahvasti läsnä Nassaun saarella tänä päivänä, oli se aikoinaan myös merirosvojen suosiossa. Sukelluksen ja rantaelämän ohessa saarella voi nauttia historiallisista nähtävyyksistä, kuten Gambierin, Adelaiden ja Fox Hillin kylistä, jotka on aikoinaan perustanut 1800-luvulla vapautetut orjat. Ainutlaatuinen luonto on läsnä kaikkialla Bahamalla, mutta Andros on aivan omaa luokkaansa erityisesti luontomatkailusta kiinnostuneille. Androksella sijaitsee maailman kolmanneksi suurin koralliriutta, mystisiä merenalaisia ”sinisiä aukkoja” ja paljon mielenkiintoista eläinlajeja. Historiallinen Biminin saari tuo syvyyttä kaiken luksuksen keskelle. Bimini tunnettiin aikoinaan rommintekijöiden saarena, joten ei ihme, että se oli myös Ernest Hemingwayn suosikkipakopaikka. Biminillä on mystinen maine, koska siellä sanotaan vaikuttaneen Atlantiksen kadonnut kaupunki. Tätä todistamassa on meren alta löytyvä ”Biminitie”, jonka väitetään olevan osa muinaista tiejärjestelmää Atlantiksessa.

Parhain aika hankkia lennot Bahamalle on joulukuun puolesta välistä huhtikuuhun. Sää on Bahamalla mitä mainioin ympäri vuoden, mutta kesäkuukausina kesäkuusta marraskuuhun siellä saattaa esiintyä hurrikaaneja.

Lue matka-artikkeleistamme, miten pienelläkin pienelläkin matkabudjetilla on mahdollisuus matkata Bahamalle.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.