Kartta

Lennot kohteeseen Bermuda

Katoa Bermudan kauneuteen

”Bermudan kolmio” on varmasti monelle tuttu ilmiö, mutta kuinka moni tietää, että Bermuda on myös paratiisimainen saari, jonne pääset lentämään Skyscannerin kautta vain yhdellä välilaskulla? Brittien siirtomaa Bermudan saari onkin tutumpi lomakohde amerikkalaisille matkaajille kuin eurooppalaisille, koska se sijaitsee aivan Yhdysvaltain rannikon edustalla. Vaikka lennot Bermudaan kohdistuvat vain sen pääsaarelle, kattaa saarivaltio yhteensä 181 saarta, joista kahdeksan on yhdistetty toisiinsa silloilla. Bermudan saari on täydellinen pakopaikka, jonne voi totisesti kadota arjen kiireitä. Luontoelämykset ovat aivan omaa luokkaansa Bermudalla, joka on kuin satumaailmasta. Voit nauttia loputtomista kesäpäivistä sen pinkin sävytteisillä rannoilla, seikkailla saaren mystisissä kristalliluolissa, nauttia sen kauniista puutarhoista ja metsistä sekä ihmetellä sen uskomattoman monimuotoista villiä luontoa. Yksi saarelle matkaavien kohokohdista onkin maaliskuun ja huhtikuun välinen aika, jolloin ryhävalasryhmät saapuvat Bermudan saaren edustalle syömään ja lauleskelemaan. Bermudalla asustelee myös erittäin harvinaisia lintulajeja ja matkalla rannalla voit törmätä monenlaisiin vauhdikkaasti kipitteleviin liskoihin.

Lennot Bermudaan laskeutuvat L.F. Waden kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Bermudan pääkaupungissa Hamiltonissa. Vain tuhannella asukkaallaan Hamilton on yksi maailman pienimmistä pääkaupungeista. Se on saaren kaupallinen keskittymä, jossa paikalliset työskentelevät, mutta joka on lähinnä läpikulkupaikka saaren muihin kohteisiin. Sen sijaan Bermudan entinen pääkaupunki St. George on jo aivan omaa luokkaansa. Tämän mielenkiintoisen pikkukaupungin historia ylettyy aina vuoteen 1612, jolloin se asutettiin ensimmäisen kerran. St. Georgen historiallinen sydän on sen King´s Square -aukio, jonka ympäristöstä löytyy monenlaista mielenkiintoista nähtävää, kuten kaupungintalo ja Pyhän Pietarin kirkko. St. Georgen kaupunki kuuluu kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintöluetteloon.

Parhain aika hankkia lennot Bermudaan on ehdottomasti maaliskuun ja huhtikuun välinen aika, jolloin ilmasto on miellyttävä auringonottoon, vaikka merivesi ei ole vielä aivan täysin lämmennyt. Hotellien hinnatkaan eivät ole tuolloin vielä korkeimmillaan, koska kiireisin sesonki Bermudalla sijoittuu vasta toukokuun ja lokakuun väliselle ajalle.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.