Kartta

Lennot kohteeseen Aruba

Onnellisten saari Aruba

Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva Aruban saari on ollut asuttuna jo vuodesta 1000 saakka, kun caquaetio-intiaanit valikoivat sen kotipaikakseen. Alonso de Ojeda oli ensimmäinen eurooppalainen, joka löysi tämän tuulisen saaren ja sittemmin vierailijoita Arubassa onkin riittänytkin. Aruban motto "One Happy Island" täytyy olla täyttä totta, koska tällä 30 kilometrin pituisella saaren elintaso on alueen korkeimpia, työttömyyttä ei ole siellä lähes ollenkaan ja elo eri etnisistä taustoista tulevan väestön parissa on harmonista. Lentoja Arubaan hankkivat vuosittain jopa 1,5 miljoonaa turistia, joten tutustutaanpa siihen, mikä tekee tästä onnellisten saaresta niin houkuttelevan.

Ensinnäkin sää on lähes täydellinen kuumalle aurinkolomalle, koska saari hehkuu ympäri vuoden 26–29 asteen lämpöasteissa. Lentoja Arubaan ostelevat ahkerasti erityisesti hääparit, koska pieni saari takaa upeat puitteet romanttiselle häämatkalle, mutta myös hääjuhlien järjestämiseen. Aruba ei ole suinkaan mikään edullinen saari, vaan kaikkein kallein Karibian saarista. Tästä huolimatta takaamme, että jokainen euro, jonka käytät lentoihin Arubaan on sen arvoinen! Tämä elämänmyönteinen saari pystyy tarjoamaan sinulle loman, joka ei hetkessä unohdu. Aruban ympäristö on kuin luotu auringonpalvontaan ja sen suosituimpia rantoja ovat Eagle Beach ja heti vieressä sijaitsee naapuriranta Palm Beach. Aruban yleisilme on varsin ihastuttava persoonallisine divi divi -puineen ja keskustan värikkäät "piparkakkutalot" tekevät taatusti vaikutuksen matkailijoihin.

Lennot Arubaan uskaltautuu hankkimaan milloin tahansa, koska ilmasto pysyy siellä miellyttävänä ympäri vuoden. Jos kuitenkin haluaa välttää turistiryntäyksen, on sesonki vilkkaimmillaan joulukuun puolesta välistä huhtikuun puoleen väliin.

Skyscannerinlentohaulla löydät taatusti markkinoiden edullisimmat lennot Arubaan!

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.