Alamo - Vertaile autonvuokraustarjouksia Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Alamo Rent a Car ei saanut nimeään maantieteellisen sijaintinsa perusteella eikä myöskään John Waynen vuonna 1960 ohjaaman, historiallisesta Alamon taistelusta kertovan elokuvan mukaan. Syynä nimeen oli yksinkertaisesti se, että yrityksen perustajat halusivat sen olevan ensimmäinen autovuokraamo, jonka asiakkaat näkisivät puhelinluettelossa!

Koska Alamon omistaa Enterprise Holdings, Yhdysvaltain suurin autovuokraamo, Alamolla on nykyään toimipisteitä kaikkialla Yhdysvalloissa sekä myös Euroopassa, Afrikassa ja Australiassa. Se saavutti maineensa etenkin nokkelan rajoittamattoman kilometrimääräkäytäntönsä avulla. Käytännön ansiosta kaikki vuokraajat voivat ajaa miten pitkiä matkoja tahansa ilman lisämaksuja, joiden lisääminen on usein ollut kilpailevien firmojen käytäntönä. Erinomaisia uutisia niille asiakkaille, jotka rakastavat pitkiä automatkoja Amerikan kuuluisilla teillä!

Kun Alamo aloitti toimintansa vuonna 1974, se tiesi, että rajoittamaton kilometrimäärä olisi hyvin houkutteleva tarjous tuhansille kotimaisille ja ulkomailta saapuneille vierailijoille. Pian nämä asiakkaat tekivätkin Alamosta Yhdysvaltain suosituimman loma-autojen vuokraajan. Yritys palkitsi asiakkaansa kätevällä "Instant Alamo Rent a Car" -verkkojärjestelmällä sekä muilla palveluilla, joita ovat esimerkiksi säätiedotukset, ajo-ohjeet ja jopa lapsille suunnatut peli-ideat pitkien automatkojen ajaksi!

Alamo oli myös innovatiivisesti luomassa autonvuokrausalan ensimmäistä itsepalvelujärjestelmää, johon kuuluu yli 170 eri puolilla Yhdysvaltoja sijaitsevaa varauskioskia. Nämä palvelut sekä Alamon modernit ja tyylikkäät vuokraustoimistot olivat niin verraton yhdistelmä, että Walt Disney World ja Disneyland Resorts tekivät Alamosta virallisen autonvuokrauspartnerinsa, mikä kasvatti yrityksen asiakaskantaa entisestään.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.