Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Lissabon - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Lissabonin lentokenttä

Autonvuokraus Lissabonin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Lissabonin kaupunkiin, Cascaisiin golffaamaan tai Sintran luonnonpuistoon, vuokra-auto Lissabonin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Lissabonin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Lissabonin lentokentällä

Löydät muun muassa seuraavat autovuokraamot Lissabonin lentokentältä:

  • Avis autovuokraamo, Lissabon
  • Europcar autovuokraamo, Lissabon
  • Hertz autovuokraamo, Lissabon
  • Sixt autovuokraamo, Lissabon

Normaalisti viikon autonvuokraus Lissabonissa maksaa noin 80€. Autovuokraamojen palvelupisteet sijaitsevat tuloaulassa. Voit tarkistaa autovuokraamoiden aukioloajat niiden nettisivuilta. Suurin osa palvelupisteitä on auki aikaisesta aamusta myöhään yöhön.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Lissabonin lentokentällä.

Vuokra-autolla Lissaboniin

Jos olet suuntaamassa lentokentältä pohjoiseen, valitse A1-moottoritie 2a liikenneympyrästä. Jos sen sijaan suuntanasi on etelä ja kaupungin keskusta, poistu 2a-liikenneympyrästä ja aja Av. Alm. Gago Coutinho -tietä pitkin. Lissabonin lentokentältä ajaa kaupunkiin vartissa, matkaa on vain 5 kilometriä.

Vuokra-autolla Cascaisiin

Cascais on suosittu rantalomakohde vain vajaan 40 km päässä Lissabonista. Cascaisin kaupungista löydät upeita uimarantoja ja Portugalin parhaita golf-kenttiä. Lähde siis lentokentältä ajamaan länteen 2a Circular-tietä pitkin ja jatka Buracan kohdalla A5-moottoritielle.

Vuokra-autolla Sintraan

Sintra on UNESCO:n maailmanperintökohde ja kaunis kaupunki. Alueen suosituin kohde on upea Sintra-Cascaisin luonnonpuisto. Sintraan ajat lentokentältä vajaassa puolessa tunnissa, ajomatkaa kertyy noin 30 kilometriä. Lähde lentokentältä ajamaan länteen 2a Circular-tietä pitkin ja jatka Buracan kohdalla A37-moottoritielle ja juuri ennen Sintran kaupunkia vielä A16-moottoritielle.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Lissabonin lentokentältä

Kadunvarsipysäköinti on Lissabonissa jaettu vyöhykkeisiin. Kalleinta on pysäköinti ydinkeskustassa. Punaisella alueella parkkeeraus maksaa yleensä 1,60€/h (maks. 2 h), keltaisella alueella 1,20€/h (maks. 4 h) ja vihreällä alueella 0,80€/h (maks. 4 h). Huomioi, että pysäköinti on maksullista yleensä arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 8-18. Kaupungin kadut ovat kapeita ja siksi tienvarsipaikkoja ei ole paljoa.

Keskustasta löytyy myös useita parkkitaloja ja -alueita, joissa on yleensä hiukan paremmin tilaa ja vapaita paikkoja. Niitä ovat muun muassa:

  • Calçada do Combro (Bairro Alto / Chiado)
  • Praça Luís de Camões (Chiado)
  • Baixa-Chiado
  • Praça do Município (Baixa)
  • Alexandre Herculano
  • Rua Mouzinho da Silveira (Marquês de Pombal)

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että tankkaat tankin täyteen autoa palauttaessa. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat sijaitsevat lentokentän viereisen 2-tien varrella. Jos saavut kentälle Lissabonin kaupungin suunnalta, paras vaihtoehto on Repsol-asema juuri ennen lentokenttää, suuren liikenneympyrän kohdalla (osoitteessa Rotunda do Aeroporto).

Lennot ja hotelli matkalle Lissaboniin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Lissabonin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Lissaboniin esimerkiksi reitille Helsinki-Lissabon sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.