Kartta

Halvat lennot Lissaboniin

Miten löydät halvat lennot Lissaboniin?

Lissabonin sanotaan olevan Euroopan unohdettu kulttuurikaupunki, koska se kätkee uumeniinsa huikeita taiteen mestariteoksia. Lue lisää Lissabonista ja sen nähtävyyksistä alempaa. Lennot Lissaboniin ovat saatavillasi tietenkin Skyscannerin lentohaulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Lissaboniin

Suorat lennot Lissaboniin ovat saatavillasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Lissaboniin?

Kaikkein nopeimmin pääset Lissaboniin Suomesta Finnairin kyydillä.

Lissabonin lentokentät

Lissabonin Portelan lentokenttä on Portugalin alueen suurin ja vanhin. Matkaajat pääsevät Lissabonin keskustaan kaikkein helpoiten metrolla, joka liikennöi suoraan lentoasemalta. Myös Aerobus on kätevä ja helppo vaihtoehto, koska lippu suuntaansa maksaa keskustaan alle 2 euroa. Takseja kannattaa ainakin ensikertalaisten välttää, koska huijauksen mahdollisuus on suuri. Hyvä ohjenuora on, että taksimatkan tulisi maksaa lentoasemalta keskustaan noin 15 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Lissabonissa?

Lissabon on ympärivuotinen kaupunkikohde, mutta vilkkaimmat turistisesongit ajoittuvat joulukuusta loppiaiseen sekä koulujen loma-aikoihin erityisesti helmikuussa ja pääsiäisestä lokakuun alkuun. Ruuhkaisin matkustusaika on heinä-elokuussa, mutta ei suinkaan tukalin, koska Atlantin merituulet tuovat viilennystä kuumiin päiviin. Heinäkuulle lennot Lissaboniin kannattaa hankkia hyvissä ajoin Skyscannerin kautta!

Mitä nähdä ja tehdä Lissabonissa?

Lissabon on todellinen korkeakulttuurin mekka, joten siellä vierailevien kannattaa ehdottomasti käyttää lomapäiviään tutustuessa sen lukuisiin museoihin ja taidegallerioihin. Erityisesti Lisboa Card -kortilla matkailijat pääsevät tutustumaan esimeriksi Museu de Marinhan merenkulkumuseoon sekä Museu Calouste Gulbenkian taidemuseoon varsin edullisesti. On hyvä muistaa, että Lissabon on suuri kaupunki, joten on täysin mahdotonta yrittää vierailla sen kaikilla nähtävyyksillä, mutta erinomaisen kuvan kaupungista saa jo tutustuessa sen Rossio-aukioon ja Belémiin. Turistien kannattaa vierailla myös näyttävässä Castelo de Sao Jorge -linnoituksessa, joka on rakennettu jo 1300-luvulla. Pääshoppailukatuja Lissabonista löytyy useita, kuten Rua Augusta, Rua dos Correiros ja Rua dos Douradores sekä näiden poikkikadut, kuten Rua Santa Justa ja Rua da Vitoria. Suosittu markkinapaikka on Cais do Sodressa sijaitseva Mercado da Ribeira -kauppahalli.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Belémin torni, Bairro Alto, Castelo de São Jorge, Rossio

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Lissabon lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Lissabon on yksi lentokenttä: Lissabon.
Delta, Capital Airlines, SkyUp Airlines, Transavia France, transavia, KLM, Air Moldova sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Lissabon.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Lissabon on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.