Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Madeira

Autonvuokrauspaikka: Madeira

Vaikka olisit matkaamassa Madeiraan saakka, voit luottaa, että sinua on paikan päällä odottamassa juuri sinun valitsemasi vuokra-auto lomallesi. Skyscannerin kautta saat vuokra-autovalikoiman tutkailtavaksesi aina turvallisesti ja luotettavasti. Vain sekunneissa saat selville Madeiran ja sen alueen autovuokraamot ja niiden valikoiman. Tee autonvuokraus nyt ja tutustu vuokra-autotarjouksiin autonvuokraushaullamme.

Nämä yritykset tarjoavat autonvuokrausta Madeiralla

Tavallisimmin vuokra-auto hankitaan Madeiralta jo sinne lennettäessä eli Madeiran lentokentältä, jossa saapuvia matkailijoita palvelevat muun muassa Avis, Budget, Europcar, Goldcar, Hertz, Madeira Rent ja Sixt. Lentokentän autovuokraamot ovat tavallisesti auki klo 07:00-24:00. Samaiset autovuokraamot löytyvät myös Madeiran keskustasta, jossa aukioloajat ovat yleensä toimistoaikojen mukaiset. Madeirassa on tarjolla monia paikallisia autovuokraamoita, mutta suosittelemme tekemään varauksen vuokra-autosta tunnetuimmilta vuokra-auton tarjoajilta Skyscannerin sivustojen kautta.

Kun ajat vuokra-autolla Madeirassa

Madeira on erinomainen kohde automatkaajille, koska saaren pieni koko mahdollistaa nopeasti paikasta toiseen liikkumisen. Tiet ovat Madeiralla hyvässä kunnossa, mutta on hyvä huomioida jo etukäteen saaren korkeusvaihtelut, jotka voivat aiheuttaa kokemattomalle kuskille päävaivaa.

Vuokra-autolla Pico do Areeiron

Pico do Areeiron on Madeiran kolmanneksi suurin vuori, joka nousee aina 1800 metriin saakka. Matkailijoita sinne houkuttelee erityisesti sen upeat auringonnousut. Vuoren juurelle pääsee helposti vuokra-autolla. Esimerkiksi Funchalin kaupungista Pico de Areeironin vuorelle pääsee noin 30 minuutissa ER103-tietä pitkin.

Vuokra-autolla Câmara de Lobosiin

Madeiran toiseksi suurin kaupunki Câmara de Lobos on pieni hurmaava kalastajakylä, jota kannattaa lähteä tutkimaan vaikka päivän ajaksi. Jos saavut kylään Madeiran lentokentältä, pääset vuokra-autollasi sinne alle 30 minuutissa VR1-tietä pitkin.

Tärkeää tietoa, kun vuokraat auton Madeirasta

Ennen kuin varaat vuokra-auton ulkomailta, on hyvä huomioida muutama tärkeä seikka. Madeiralla ja kansainvälisillä teillä vaaditaan, että kuljettajan tulee olla yli 21-vuotias. Hyvin yleinen käytäntö on, että autovuokraamot vaativat nuorilta kuljettajiltaan eli 21-25-vuotiailta nuoren kuljettajan lisämaksun, joka veloitetaan varauksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vuokra-autovalikoima voi olla nuorille kuskeille erilainen kuin kokeneemmille kuljettajille. Madeira on pieni saari, mutta turvallisuutta ja huolellisuutta ei voi painottaa liikaa maastojen ollessa poikittelevia ja korkeuserojen suuria.

Lennot ja hotelli Madeiran matkallesi

Skyscannerin kautta saat kaiken tarvittavan samasta osoitteesta: vuokra-auton, lennot sekä hotellin. Löydät kaikki tarvitsemasi linkit tältä sivulta!

Tiedot on tarkistettu tammikuussa 2019

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.