Kartta

Lennot Madeiralle

Miten löydät halvat lennot Madeiraan?

Madeira yllättää matkailijat yhä uudelleen! Tässä kaupungissa ei totisesti aika käy pitkäksi. Voit huoletta käyttää yhden päivän vaelteluun, toisen shoppailuun tai vain vireään kaupunkiin tutustellessa. Lennot Madeiraan ovat aivan hiirikätesi ulottuvilla Skyscannerin lentohaulla. Voit myös valikoida käytettäväksesi Hintavahdin, joka lähettää sinulle viimeisimmät tiedot lennoista Venetsiaan suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Madeiraan

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentokenttä Suomessa, joka operoi suoria lentoja Madeiraan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Madeiraan?

Muun muassa Lufthansa, KLM ja British Airways tarjoavat Suomesta lentoja Madeiraan.

Madeiran lentokentät

Madeiran kansainvälinen lentokenttä sijaitsee saaren Santa Cruzin kaupungissa. Sieltä on erittäin hyvät yhteydet ympäri saarta ja kentältä kulkee jatkuvasti useita busseja eri kohteisiin. Myös shuttle-bussit ja taksit kulkevat kentältä.

Milloin on parhain aika vierailla Madeirassa?

Madeira on ympärivuotinen aurinkolomakohde, jossa vierailijat saavat takuulla aimo ainnoksen aurinkoa, olipa matka-ajankohta mikä vain. Talvikuukausina kannattaa kuitenkin varautua hieman viileämpiin iltoihin ja aamuihin. Heinä-, elo- ja syyskuussa saarella on kuuminta, joten jos läkähdyttävä lämpö ei ole sinua varten, kannattaa valikoida lennot Madeiraan vaikkapa kevätkuukausina.

Mitä nähdä ja tehdä Madeirassa?

Luonnonkaunis Madeiran saari tarjoaa hyvin erilaisille matkaajille lomatekemistä ja se on ollut pitkään myös suomalaisten suosikki. Nuorekkaalla saarella voit bilettää aamuun saakka tai vetäytyä perheen kesken saaren rauhallisempiin hotellikeskittymiin rantojen ääreen. Ensisijaisesti Madeira tunnetaan kuitenkin aktiivisten matkaajien lempilomakohteena, koska saaren ympäristö on kuin tehty erilaisille seikkailuille. Madeiralla voi osallistua levada-vaelluksille, mutta siellä järjestetään myös kevyitä päiväretkiä sekä kävellen että maastopyöräillen. Jos urheilu ei ole sinun juttusi, löytyy saarelta myös paikalliskulttuuria, kuten lukuisia kirkkoja. Tunnetuimpia näistä ovat vuonna 1514 rakennettu Tuomiokirkko sekä Seminaarikirkko Igreja do Colégio 1600-luvulta. Kun helle käy keskipäivällä liian tukalaksi, voi helpotusta hakea saaren monista puistoista ja puutarhoista, kuten Pyhä Fransiskuksen ja Parque de Santa Katarinan puistoalueista. Yksi huikeimmista luontonähtävyyksistä on Cabo Girãon jyrkänne, joka nousee merestä lähes pystysuoraan 580 metrin korkeuteen. 


Kuuluisimmat nähtävyydet: Cabo Girão, Parque de Santa Katarina, Igreja do Colégio

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Madeira lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.