Kartta

Lennot Porto Santoon

Miten löydät halvat lennot Porto Santoon

Porto Santoon päädytään usein Madeiran matkan siivellä, koska sieltä löytyy jotain, mitä tästä suuresta kulttuurikaupungista ei. Nimittäin kahdeksan kilometriä pitkä ja untuvainen hiekkaranta! Kun hankit lennot Porto Santoon, voitkin näppärästi yhdistää rauhaisen rantaloman Madeiran vilkkaaseen kaupunkilomaan. Saarien välillä kulkeekin näppärästi lautta, koska etäisyyttä on vain 50 kilometriä. Hanki siis heti lennot Porto Santoon ja lähde nauttimaan unohtumattomasti lomasta Madeiran saaristossa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Porto Santoon

Suomalaiset pääsevät nauttimaan Porto Santon kauneudesta Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Porto Santoon?

Suomesta lentoja Porto Santoon lentävät hyvin harvat lentoyhtiöt. Päälentoyhtiö, joka operoi lentoja Porto Santoon on luontaisesti TAP Portugal ja ne toteutetaan yhteistyössä esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin kanssa.

Porto Santon lentokentät

Porto Santon lentokenttä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä, koska itse saarikaan ei ole kuin 11 kilometriä pitkä. Lentokentältä saaren eri kohteisiin pääsee taksilla ja aloitusmaksu on aina 4 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Porto Santossa?

Tämä viehättävä saari on ympärivuotinen kohde, joten lennot Porto Santoon voi hankkia minä vuodenaikana tahansa. Kyllä, myös talviaikana Porto Santon ilmaston on mukavan lämmintä. Voisikin sanoa, että jos haet lomaltasi rauhaa, kannattaa valikoida matka-ajankohdaksi talvi, mutta jos kaipaat menoa ja meininkiä lomallesi, on oikea valinta kesäkuukaudet eli ajanjakso heinäkuusta elokuuhun.

Mitä nähdä ja tehdä Porto Santossa?

Porto Santon saari tunnetaan lempinimellä ”Kultainen saari”. Nimensä se on kertomuksen mukaan saanut siitä, että se tarjosi aikanaan turvallisen suojan väsyneille merimatkaajille. Ja heitähän saarella on riittänyt, koska Porto Santo on ollut asutettuna jo vuodesta 1418! Porto Santo tunnetaan erityisesti sen hehkuvan upeista hiekkarannoistaan, joita ei löydy Madeirasta. Siksi saarelle rynnätään aina kesäkuukausina suukaupungin helteitä pakoon. Porto Santossa voit harrastaa monenlaisia aktiviteetteja aina ratsastuksesta golfaukseen sekä vaelluksesta vesiurheiluun. Porto Santossa nähtävyyksiä ei niinkään ole, mutta sieltä löytyy muutamia museoita niille, joita paikallishistoria kiinnostaa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbu´s house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Porto Santo lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.