Kartta

Halvat lennot Turku-München

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen München...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Turku kohteeseen München

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

156 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 1510 kilometriä

3t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

SAS

München

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa München on yksi lentokenttä: München.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Turku kohteeseen München on 156 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
3t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Turku kohteeseen München.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Turku kohteeseen München.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Turku-München

Suoria lentoja Turusta Müncheniin ei tällä ole tarjolla, mutta voit lentää Turusta Helsinkiin Finnairin siivin, Helsingistä Müncheniin lentävät mm. Finnair ja Lufthansa.

Tutustu tarkemmin Finnairin matkatavararajoituksiin. Näin pakkaat käsimatkatavarat Lufthansan lennolle.

Saksa on yksi Schengen-maista, joten EU:n sisällä Schengen-alueella matkustettaessa et tarvitse välttämättä passia. Sinulla on kuitenkin oltava mukanasi virallinen kuvallinen henkilökortti. On myös hyvä tehdä virallinen matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Hyvä tietää: München

Näe ja koe: Oktoberfestin lisäksi Münchenistä löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Tee visiitti Schwabingin taitelijakortteliin, näe Pyhän Pietarin kirkko ja vieraile Nymphenburgin linnassa. Lue lisää Münchenin parhaista nähtävyyksistä! Tyypillinen keskieurooppalainen ilmasto takaa leudot talvet ja pidemmät kesät kuin Suomessa. Hyvät matkustuskuukaudet ulottuvat huhtikuusta aina lokakuulle saakka.

Hintataso: Münchenissä hintataso on melko sama kuin Suomessa. Lounas Münchenin ravintoloissa on melko samanhintainen kuin Suomessa, mutta kolmen ruokalajin illallinen puolestaan on Münchenin muutaman kympin edullisempi.

Lennolle lähtö Turusta

Turun lentokenttä sijaitsee hyvin lähellä Turkua, vain noin kymmenen kilometriä keskustasta.

Turun keskustasta pääsee mukavasti kentälle linja-autolla numero 1, se pysähtyy aivan lentokenttäterminaalin edessä. Matka ydinkeskustasta kentälle kestää arviolta 20 minuuttia ja reitin varren pysäkkejä ovat mm. Eerikinkatu, Aninkaistenkatu, Aninkaistensilta, Tampereentie, Raunistulan puistotie, Kärsämäentie ja Rydöntie.

Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€.

Jos tulet kentälle omalla autollasi tai sunit saatetaan matkaan, voit lukea lisää Turun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lounge-työtila on kaikille avoin tila, sieltä löydät mukavia tuoleja ja luettavaa. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

Lentokentällä on myös käytössä ilmainen wifi-yhteys. Huomioithan, että kentällä ei ole pankkiautomaattia.

Saapuminen Müncheniin

Münchenin lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja kentältä pääseekin mukavasti Müncheniin vaikkapa metro-junalla, S-Bahnilla. Linjat S1 ja S8 kulkevat kentältä kymmenen minuutin välein. Lufthansa tarjoaa kaikille matkustajille mahdollisuuden matkustaa keskustaan Lufthansa Express -bussilla. Lufthansa Express kulkee non-stoppina kentältä keskustaan, yhdensuuntainen matkalippu maksaa 10,50€ ja menopaluulippu 17€. Kentän kautta pääsee helposti myös muualle Saksaan ja ympäri Eurooppaa Flixbus-busseilla.

Näin etsit halvat lennot Turku München -reitille

Skyscannerin avulla löydät halvat lennot Turku München -reitille kätevästi. Matkahakumme on näppärä ja ilmainen; kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Kun olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Turku München -reitille näppärästi. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen. Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.