Kartta

Halvat lennot Maarianhaminasta Tukholmaan

Lennon tiedot kohteesta Maarianhamina kohteeseen Tukholma

Suoraa lentoyhtiötä

0

Tukholma Arlanda, Stockholma Skavsta, Tukholma Bromma ja Tukholma Västerås

4 lentokenttää

Näin löydät lennot Maarianhaminasta Tukholmaan

Maarianhaminasta Tukholmaan pääsee matkaamaan vaivattomasti vain puolessa tunnissa! Tutustu tämän reitin lentoyhteyksiin lentohaullamme tai etsi sinulle sopivimmat tarjoukset välille esimerkiksi Hintakalenterillamme ja saat tietää halvimmat lennot Maarianhaminasta Tukholmaan jopa kuukauden ajalta. Tsekkaa myös matka-artikkeleistamme, mitkä ovat Tukholman parhaimmat nähtävyydet ja paljon muuta!

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Maarianhaminasta Tukholmaan

Maarianhaminasta on erittäin helppo lentää Tukholmaan. Lentoja Maarianhaminasta Tukholmaan tarjoaa muun muassa Finnair ja Kam Air.

Kun lähdet matkaan Maarianhaminan lentoasemalta

Maarianhaminan lentoasema on Ahvenanmaan ainoa matkaajia palveleva lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee Jomalassa ja noin kolmen kilometrin päässä Maarianhaminan keskustasta. Matkaajat pääsevät liikkumaan lentokentälle bussiyhteyksillä sekä taksilla. Ennen lentojasi Maarianhaminasta Tukholmaan voit tehdä Tax free -ostoksia tai nauttia vaikkapa kupposen kahvia.

Kun saavut Tukholmaan

Lennot Maarianhaminasta Tukholmaan operoidaan monelle suomalaisellekin niin tutulle Arlandan lentokentälle, joka sijaitsee noin 42 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Lentokentältä matkaajat pääsevät Tukholman kaupunkialueelle edullisimmin bussilla, joita kulkee 20 minuutin välein sekä taksilla, joita löytyy heti lentoaseman edestä. Bussimatka kestää kaikkiaan noin 35 minuuttia.

Yleistä tietoa, kun lennät Maarianhaminasta Tukholmaan

Lennoillesi Maarianhaminasta Tukholmaan et tarvitse mitään erityisvalmistautumista. Maarianhaminan lentokentällä kannattaa olla noin 45 minuuttia aiemmin lentojasi ja matkaasi tarvitset voimassa olevan passin ja tarkastuskortin.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Tukholmalta

Tukholman on erinomainen kaupunkikohde sekä kesällä että talvella. Aikuisempaan makuun houkuttelevat ihanat pubit ja kahvilat vanhassakaupungissa aivan Drottningsgatanin shoppailualueiden vieressä. Lasten kanssa matkatessa kannattaa ehdottomasti vierailla Gröna Lundin jännittävässä huvipuistossa.

Hotelli Tukholmasta

Tukholman hotellivalikoima voi olla keskustan alueella varsin hinnakastakin, mutta Skyscannerin hotellihaku löytää sinulle varmasti hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat majoitusvaihtoehdot aivan nähtävyyksien ja shoppailumahdollisuuksien vierestä.

Tiedot on tarkastettu marraskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.