Kartta

Lennot Sydneyhin

Miten löydät halvat lennot Sydneyhin?

Aurinkoinen kaupunki, iloiset ihmiset ja upeat nähtävyydet. Tätä kaikkea Sydney on! Tämä Australian suurin kaupunki ei ole syyttä maailman suosituimpia matkakohteita. Lennot Sydneyhin voit ostaa vaikka heti Skyscannerin lentohaulla tai seurata, kun parhaimmat lentotarjoukset Sydneyhin tipahtavat suoraan sähköpostiisi Hintavahtimme toimesta. Mitä enää mietit, Sydneyn oopperatalo ja Sydney Harbour Bridge ja monet, monet muut nähtävyydet odottavat jo sinua! Hanki lennot Sydneyhin heti!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Sydneyhin

Suomalaiset pääsevät lentämään kotimaastaan Sydneyhin Helsinki-Vantaan lentoasemalta . Lentomatka on pitkä, joten lennot eivät ole suoria, vaan vaativat ainakin yksi tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Sydneyhin?

Suomesta lentoja Sydneyhin lentävät lentoyhtiöt, kuten Finnair ja Air France.

Sydneyn lentokentät

Sydneyn lentokenttä sijaitsee vain lyhyen matkan päässä keskusta-alueesta ja sinne pääsee monella tapaa lentokentältä. Juna on näistä kaikkein nopein, koska raiteita käyttämällä olet Sydneyssä jo 13 minuutissa. Junia kulkee lentokentältä 10 minuutin välein. Taksi on toki toinen vaihtoehto, mutta maksu on suuntaansa 45-55 USA:n dollaria. Keskustaan matkustaessa kannattaa taksikyytiin varata 20 minuuttia.

Milloin on parhain aika vierailla Sydneyssä?

Sydneyhin kannattaa suunnata syyskuun ja marraskuun sekä maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana. Sää on näinä kuukausina miellyttävä ja jonot nähtävyyksille siedettäviä. Tämän lisäksi lennot Sydneyhin on saatavilla varsin edulliseen hintaan esimerkiksi Skyscannerin kautta. Kaikkein ruuhkaisin aika suunnata Sydneyhin on talviaikaan joulukuusta helmikuuhun, jolloin paikalliset viettävät lomiaan.

Mitä nähdä ja tehdä Sydneyssä?

Mitäpä et voi tehdä ihanassa Sydneyssä? Kaupunkia ei turhaan pidetä yhtenä maailman suosituimmista lomakohteista! Sydneyn oopperatalon täytyy olla yksi tunnetuimmista vierailukohteista, mutta se ei toki ole ainoa nähtävyys, joihin tutustua siellä lomaillessa. Koko kaupunki tekee vaikutuksen sinne saapuessa, kun eteen avautuu toinen toistaan vaikuttavampia pilvenpiirtäjiä. Sydney voi olla suurkaupunki, mutta yleinen ilmapiiri siellä on varsin rento, kuten australialaiset ihmiset ylipäätään ovat. On hyvä muistaa, että Sydney on Australian vanhin kaupunki, joten myös historia on siellä hyvin läsnä. Kannattaakin suunnata sen vanhimmalle alueelle The Rocks -kaupunginosaan. Siellä voit hyvinkin aistia menneen ajan mukulakivineen ja markkinoineen. Shoppailijoiden ja bilettäjien kannattaa sen sijaan suunnata kaupunginosaa nimeltä Kings Cross.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Sydney Harbour Bridge, Sydneyn Oopperatalo, Bondi Beach, Hyde Park, Darling Harbour

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Sydney lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.