Kartta

Halvat lennot Jyväskylästä Helsinkiin

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Helsinki...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki Vantaa

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

94 €

Suorat lentoyhtiöt

2

Lentoa viikossa

19

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 233 kilometriä

0t 45min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Helsinki Vantaa

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Helsinki Vantaa on yksi lentokenttä: Helsinki Vantaa.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki Vantaa on 94 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
0t 45min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki Vantaa.
2 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki Vantaa.
Kohteesta Jyväskylä kohteeseen Helsinki Vantaa lentää 19 lentoa viikossa marraskuusta alkaen.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Jyväskylästä Helsinkiin

Suoria lentoja Jyväskylästä Helsinkiin tarjoaa Finnair. Lentoja lennetään sinivalkoisin siivin kolme kertaa päivässä.

Lennolle lähtö Jyväskylän lentokentältä

Jyväskylän lentoasema eli Tikkakosken lentoasema sijaitsee 23 km päässä kaupungin keskustasta. Jyväskylän lentoasemalle ei ole suoraa paikallisbussiyhteyttä kaupungin keskustasta, mutta esim. Karstulan Liikenteen kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentoaseman kautta. Bussit kulkevat neljä kertaa päivässä, matka kestää 20 minuuttia ja aikataulut sekä liput löytyvät Matkahuollon sivuilta. Lipun voi ostaa edullisemmin etukäteen.

Lentoasemalla palvelee ravintola Sky Cafe&Food ja käytössä on wifi-yhteys, jonka käyttöön et tarvitse erityisiä tunnuksia tai salasanoja. Kentältä löytyy myös kokoustilat.

Lennolta saapuminen Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee 5 km Vantaan Tikkurilasta ja 20 km Helsingin keskustasta.

Junalla

Suora junayhteys tarjoaa kätevimmän reitin lentokentältä niin Helsinkiin kuin Vantaalle. Matka Helsinkiin maksaa seutulipun verran eli 5,50€ ja juna pysähtyy mm. Pasilassa. Matka Vantaalle maksaa 3,20€ ja juna pysähtyy mm. Tikkurilassa. Matkalipun voi ostaa etukäteen kioskilta tai lippuautomaatista. Voit tarkistaa juna-aikataulut täältä: I-juna, Lentoasema - Myyrmäki - Helsinki ja P-juna, Lentoasema - Tikkurila - Helsinki

Bussilla

Lentokentältä pääsee Helsingin keskustaan helposti myös HSL:n busseilla. Linja-autot nro 615 ja 415 kulkevat kentältä Rautatientorille ja bussi 617 Hakaniemeen. Pyydä kuljettajalta seutulippu (hinta 5,50€). Myös monet kaukoliikenteen bussit kulkevat lentokentän kautta. Kaikkien bussien ja linja-autojen laiturit löytyvät kätevästi aivan terminaalien edessä.

Autolla

Jos sinut noudetaan kentältä, voi hakija ottaa sinut kyytiin nopeasti terminaalin edestä tai pysäköidä autonsa ns. pikaparkkiin, joka sijaitsee aivan tuloterminaalin lähellä. Taksimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää liikenneruuhkista riippuen 30-40 minuuttia ja matkan hinta on 35-50€.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Lentomatkustukseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä erityisesti lomakausina lähtöselvitys, matkatavaroiden jättö ja turvatarkastus voivat ruuhkautua. On myös tärkeää pakata matkatavarat oikein. Lentoyhtiöiltä ja lentokentiltä saat lisätietoa siitä, millaiset käsimatkatavarat ovat sallittuja ja mitkä matkatavarat sinun tulee pakata ruumaan laitettaviin matkalaukkuihin. Lue lisää Finnairin käsimatkatavaraohjeista ja muista matkatavararajoituksista. Muista, että kotimaan lennoilla sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus, vaikka et tarvitsekaan passia.

Hyvä tietää: Helsinki

Sää ja ilmasto: Jyväskylän ja etelärannikon säät eroavat toisistaan jonkin verran. Lauhat talvet ja raikkaan tuuliset kesäillat ovat tuttuja Helsingissä, kun taas Keski-Suomessa talvet ovat lumisempia ja kesän keskilämpötilat nousevat usein korkeammiksi kuin Helsingissä.

Hintataso: Helsingin hintataso on jonkin verran korkeampi kuin Jyväskylän. Ostoksilla käydessä hintaeroa ei juuri huomaa, mutta Helsingin ravintoloissa ruoasta ja juomasta joutuu maksamaan hieman enemmän. Esimerkiksi oluttuopin saa Jyväskylässä noin 5,50€, kun taas Helsingin keskustassa se maksaa keskimäärin 6,50€. Jos haluat nautiskella hyvästä ruoasta, kolmen ruokalajin ravintolailta kahdelle henkilölle maksaa Helsingissä 75-80€, kun taas Jyväskylän keskustan ravintoloissa hinta on keskimäärin 60€.

Muuta: Pääkaupunkimme Helsinki on täynnä aktiviteetteja, nähtävää ja koettavaa. Suomenlinna on ykköskohde niin kesäisin kuin talvisin. Kesäisistä nähtävyyksistä vilkkain on Linnanmäki ja talvisin kannattaa suunnata vaikkapa rautatientorin jääpuistoon luistelemaan tai Luonnontieteelliseen museoon kierrokselle. Taiteenystävien kannattaa pistäytyä johonkin lukuisista museoista, sillä mm. Kiasman, Kansallismuseon ja Ateneumin vaihtuvat näyttelyt tarjoavat aina mielenkiintoista nähtävää. Lue lisää Helsingin parhaista nähtävyyksistä.

Tiedot on tarkistettu helmikuussa 2017.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.