Kartta

Halvat lennot Ivalo-Tampere

Parhaat viime hetken lentotarjoukset

Loman tarpeessa? Matkan varaaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tässä on meidän valitsemamme parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tampere...
Vain arvioidut alhaisimmat hinnat. Löydetty viimeisten 14 päivän aikana.

Lennon tiedot kohteesta Ivalo kohteeseen Tampere

Edullisin menopaluuhinta viime kuussa

202 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 813 kilometriä

2t 40min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tampere

1 lentokenttä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Tampere on yksi lentokenttä: Tampere.
Skyscannerin paras hinta lennolle kohteesta Ivalo kohteeseen Tampere on 202 €. Tämä löytyi vertailemalla eri yhtiöitä, ja on koko kuukauden edullisin hinta.
2t 40min on keskimääräinen lentoaika kohteesta Ivalo kohteeseen Tampere.
Mikään lentoyhtiö ei lennä suoraan kohteesta Ivalo kohteeseen Tampere.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Ivalo-Tampere

Ivalosta ei pääse suoralla lennolla Tampereelle. Lentovaihto on Helsingissä ja lentoyhtiö on Finnair. Lue lisää Finnairin käsimatkatavararajoituksista. Kaikki Helsinki-Vantaan lentokentän palvelut ovat käytettävissäsi jatkolentoa odottaessasi. Kaupat ja kioskit tarjoavat monenlaista ostettavaa, ja ravintoloissa ja kahviloissa voit istahtaa odottamaan lentoasi. Lähtöporttien on istumapaikkoja, työskentelytiloja ja pistokkeita, joissa voit ladata mobiililaitteita. Kentällä toimii ilmainen wifi-yhteys.

Mitä muuta sinun tulee muistaa, kun matkustat kotimaassa

Kotimaan lennoilla sinulla tulee olla mukanasi virallinen henkilötodistus. Lennolle lähtöön ja lennolta saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä varsinkin loma-aikoina lähtöselvitys, matkatavaratiskit ja turvatarkastus saattavat ruuhkautua.

Näin etsit halvat lennot Ivalo Tampere -reitille

Löydät halvat lennot Ivalo Tampere -reitille kätevästi Skyscannerin matkahaun avulla. Se on kätevä, maksuton ja täysin puolueeton. Emme siis peri mitään maksuja. Etsit vain lentoja ja kun olet valmis varaamaan ne, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät lennot Ivalo Tampere -reitille helposti. Etsi lentoja koko kuukaudelle tai annan meidän näyttää, mikä on halvin kuukausi matkustaa. Kirjoita matkahakuun lähtökaupunki ja matkakohteesi. Valitse sitten matkustusajaksi sinulle sopivin kuukausi tai klikkaa "Halvin kuukausi". Näin matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta löydät halpoja lentoja koko kuukauden ajalle. Lue lisää: Skyscannerin hintakalenteri: Etsi ja löydä halpoja lentoja koko kuukaudelle! Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla.

Lennolle lähtö Ivalon lentokentältä

Ivalon lentokenttä sijaitsee reilun 10 kilometrin päässä Ivalon keskustasta ja 25 kilometrin päässä Saariselältä. Kätevimmin kaupungista lentokentälle pääsee taksilla. Myös linja-autoja kulkee Ivalon keskustasta lentoasemalle muutamia päivittäin, linjaa liikennöivät mm. Eskelisen Lapin Linjat ja Gold Line. Matka-aika on viitisen minuuttia ja lippu maksaa 3,60€. Myös Saariselän tunturikeskuksesta ja Kiilopäästä pääsee linja-autolla lentoasemalle.

Kentällä toimii ilmainen wifi ja palveluita tarjoavat Cafe & Shop Ravintola Ilmasilta sekä lahjatavaramyymälä ja kahvila Arctic Hill. Lennon lähtöä voit odotella myös odotusaulan keinutuoleissa.

Lennolta saapuminen Tampereen lentokentälle

Tampereen lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa Pirkkalan kaupunginosassa. Tuon 15 km matkan lentokentältä Tampereen keskustaan taittaa kätevästi esimerkiksi bussilla 1A, joka ajaa lentokentän ja keskustan väliä, ja jatkaa keskustasta eteenpäin aina Vatialaan asti. Bussireitti kulkee kätevästi Tampereen läpi ja pysäkkejä on muun muassa Pirkkalassa ja Vihilahdessa ennen keskustan Koskikeskuksen pysäkkiä. Matka kentältä keskustaan kestää puolisen tuntia.

Tampereen lentokentän terminaali 1:n ulkopuolella on taksitolppa. Taksimatka lentokentältä Tampereen keskustaan kestää noin 20-25 minuuttia ja maksaa reilut 20€. Terminaalissa on myös useiden autonvuokrausyritysten palvelupisteitä, jos haluat ajaa itse.

Hyvä tietää: Tampere

Näe ja koe: Tampere on passeli matkakohde kulttuurinystäville, urheilufaneille ja aktiivilomailijoille. Tampereelta löytyy paljon tasokasta huippu-urheilua ja näyttämötaidetta. Luonnonläheinen ja eloisa Tampere ei jätä ketään kylmäksi. Nautiskele munkki ja kahvikupillinen Keskustorilla ja suuntaa Pyynikin näköalatorniin ihailemaan maisemia. Hurvittele Särkänniemen huvipuistossa ja tutustu museokeskus Vapriikin monimuotoisiin näyttelyihin.

Tiedot on tarkistettu toukokuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.