Kartta

Lennot kohteeseen Curaçao

Rennon romanttinen Curacao

Aurinko? Check. Rantoja? Check. Iloisia ihmisiä ja rentoa meininkiä? Check. Karibianmerellä sijaitseva Curacao tarjoaa vierailijoilleen täydellisen rantaparatiisin, josta ei puutu mitään. Curacao kuuluu Alankomaiden kuningaskuntaan ja vielä vuoteen 2010 se oli kuului Alankomaiden Antilleihin ennen itsenäistymistään. Nykyään se on täysin oma itsenäinen maansa. Historiansa vuoksi Curacao onkin mielenkiintoinen sekoitus afrikkalaiseurooppalaista vaikutusta ripauksella intialaista kulttuuria. Suoria lentoja Curacaolle ei Suomesta ole, mutta jokainen lentotunti on sen arvoinen, jos pääset kokemaan tämän iloisen saarivaltion edes kerran elämässäsi.

Lennot Curacaolle saapuvat sen päälentokentälle Hatoon, joka sijaitsee 15 kilometriä sen eläväisestä pääkaupungista Willemstadista. Unescon maailmanperintökohteiden listalta löytyvä kaupunki hurmaa vierailijat värikkäillä taloillaan ja vilkkaalla satama-alueellaan, jossa kuhina käy aamusta pitkään yöhön. Willemstadin suosituimpia nähtävyyksiä ovat sen hauskat Bolo di Bruit -rakennukset, jotka tunnetaan paikallisten keskuudessa hääkakkutaloina. Willemstadissa kannattaa vuokrata vuokra-auto ja tutkiskella saaren eri osia lähituntumalta.

Curacao tunnetaan parhaiten aktiivisukeltajien ja häämatkailijoiden kesken. Sukeltajat ympäri maailman saapuvat ihastelemaan saaren vedenalaista maailmaa, josta löytyy sekä uskomattoman kauniita koralliriuttoja että mielenkiintoisia aikoinaan merenpohjaan uppoutuneita historiallisia hylkyjä. Curacaolla toimii useita hotelli- ja kylpyläkomplekseja, jotka tarjoavat hääpareille valmiita hääpaketteja, joiden avulla on mahdollisuus toteuttaa todelliset paratiisihäät. Naimisiin voi tietenkin mennä joko romanttisesti ilta-auringossa tai saaren kappeleissa.

Curacaolta löytyy myös Christoffelin kansallispuisto, jota voi lähteä tutkailemaan jalkaisin tai autolla. Kansallispuistossa asustelee monia eksoottisia kasvi- ja eläinlajeja.

Parhain ajankohta hankkia lennot Curacaolle on toukokuusta marraskuuhun, jolloin saarella ei ole vielä meneillään ruuhkaisin sesonkiaika. Tällöin on mahdollisuus löytää edullisia lentoja Curacaolle ja hyviä hotellidiilejä jopa puoleen hintaan normaalihinnoista. Ilmaston puolesta Curacao on lähes aina aurinkoinen lomakohde, vaikka naapurisaaret kokisivatkin ajoittaisia sade- ja hurrikaanikausia.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.