Kartta

Lennot kohteeseen Anguilla

Anguilla on tropiikkia parhaimmillaan

Anguillaa voisi kutsua aidoksi paratiisisaareksi. Tämä ei ole mitenkään poikkeuksellista, koska Karibianmerellä näitä luonnon omia mestariteoksia esiintyy useampiakin. Anguilla on eläväinen pikku saari, jossa hiekkarannat ovat kuin valkoista silkkiä ja meri turkoosinvihreää. Jos siis kaipaat lomaa, jossa sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä, että että edessäsi on drinkki ja iholla tarpeeksi aurinkorasvaa, ovat lennot Anguillaan sinulle oikea valinta. Lentoja Anguillaan ei lennetä Suomesta suoraan, mutta sinne pääsee matkaamaan Yhdysvaltojen ja St. Maartenin saaren kautta.

Viehättävä Anguilla elää turismista ja hummerinpyynnöstä, jotka ovat tietenkin erinomainen yhdistelmä. Ehkäpä juuri nämä seikat ovat tehneet Anguillasta suositun erityisesti raharikkaiden parissa ja saarelta löytyykin toinen toistaan upeampia lomakomplekseja sekä merieläviin erikoistuneita luksusravintoloita. Lennot Anguillaan ovat ajoittain huippuhinnoissaan, mutta valitsemalla loman ajankohdan sesongin ulkopuolelta, voi saarelle löytää reittilentoja myös varsin kohtuulliseen hintaan.

Rento Anguilla on kaukana hienostuneesta pönötyksestä. Saarella raikaa letkeä reggae aamusta iltaan ja ravintoloiden suussa sulavat grilliherkut huuhdotaan alas paikallisella rommilla. Anguillan pääkaupunki The Valley on noin 13 000 asukkaan eläväinen keskus, josta löytyy korkealuokkaisia ravintoloita, putiikkeja ja muutamia nähtävyyksiäkin. Tällaisista ovat muun muassa erinomaisesti säilynyt Wallblake House -plantaasitalo vuodelta 1785 sekä Heritage Collection Museum, jossa voi tutustua Anguillan mielenkiintoiseen historiaan, joka pitää sisällään dokumentointia saaren alkuperäisasukkaista Arawakin intiaaneista. Kuten mainittu, paratiisimaiset rannat ovat Anguillaan parasta antia, joita löytyy saarelta yhteensä 33. Yksi kauneimmista on Shoal Bay East, joka hurmaa rauhallisella tunnelmallaan.

Ihanteellisin ajankohta hankkia lennot Anguillaan on toukokuusta elokuuhun, jolloin löydät suurimmalla varmuudella parhaimmat lentodiilit ja vältät Karibianmerelle ominaisen hurrikaanikauden, joka kestää kesäkuusta marraskuuhun. Anguillan hotelleja voit tutkia Skyscannerin hotellihaulla ja yleisesti ottaen hotellidiilit ovat saarella parhaimmillaan syyskuusta lokakuuhun. Anguillan ruuhkaisin sesonkiaika kestää alkutalvesta kevääseen.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.