Kartta

Halvat lennot Oulu-Tromssa

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Tromssa

Edullisin paluuhinta viime kuussa

346 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 596 kilometriä

3h 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Tromssa

1 lentokenttä

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja reitille Oulu-Tromssa

Suoria lentoja Oulusta Tromssaan voit lentää NextJetin lennoilla.

Et välttämättä tarvitse passia matkustaessasi Suomesta Norjaan, sillä matkustat Schengen-alueella EU:n sisällä. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi virallinen, kuvallinen henkilökortti. On myös hyvä tehdä matkustusilmoitus, se onnistuu kätevästi netissä tai tekstiviestillä.

Näin etsit halvat lennot Oulu Tromssa -reitille

Matkahakumme on näppärä, ilmainen ja täysin puolueeton, ja sen avulla löydät halvat lennot Oulu Tromssa -reitille kätevästi. Me emme peri mitään maksuja ja kun olet valmis varaamaan halvat lentosi, ohjaamme sinut suoraan matkatoimiston tai lentoyhtiön sivulle.

Jos olet joustava matkapäiviesi suhteen, löydät edulliset lennot Oulu Tromssa -reitille vieläkin helpommin. Valitse matkustusajaksi koko kuukausi ja matkahakumme näyttää sinulle hintakalenterin, josta näet halvat lennot koko kuukauden ajalle. Lue vinkit Skyscannerin hintakalenterin hyödyntämiseen.

Lennolle lähtö Oulusta

Sijainti ja kulkuyhteydet

Oulun lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta Oulunsalon kaupunginosassa.

Jos matkustat lentokentälle autolla, terminaalien edustalla on kolme pysäköintialuetta. Parkkialueiden P1 ja P3 pysäköintimaksuun sisältyy lämpöpaikka ja sähköauton lataus. Jos sinut saatetaan kentälle, P2-parkkialueelle voi pysähtyä ilmaiseksi max. 20 minuutiksi. Lue lisää Oulun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä.

Taksimatka Oulun keskustasta lentokentälle maksaa arviolta 30€.

Kaupungista lentokentälle pääsee helposti myös julkisen liikenteen kyydissä, nimittäin linja-autoilla nro 8 ja 9. Linja-autoon voit nousta keskustan pysäkkien lisäksi Teknologiakylästä, Linnanmaalta sekä Heikinharjusta. Matkalippu maksaa 5,80€. Linja-autoja kulkee aina aamuviidestä yli puoleen yöhön.

Palvelut

Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Sen kautta kulkee vuosittain yli miljoona matkustajaa. Lentokentältä löytyy palveluita ja käytössä on ilmainen wifi. Kahvila-myymälä Oulu Cafe ja Oluthuone Toppila tarjoilevat ruokaa ja juomaa, ja keinutuoleissa voit odotella lentosi lähtöä rennosti. Kaikille avoimessa Hailuoto-loungessa voit istuskella ennen lentoasi ja kuunnella vaikkapa flyygelimusiikkia.

Tromssan lentokenttä

Lentokenttä sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä kaupungista. Flybussen-bussilla pääsee kätevästi kaupungin keskustaan. Bussit lähtevät tuloterminaalin kupeesta, Matka-aika kaupungin keskustaan on noin 10-15 minuuttia. Samalla bussilla pääsee myös Tromssan yliopistolle ja yliopistolliselle sairaalalle. Bussiaikataulut löytyvät kätevästi tuloaulan kioskilta.

Paikallisbussit nro 40 ja nro 42 kulkevat pidempää reittiä, matka keskustaan kestää kuitenkin vain 15-20 minuuttia. Lippuja voi ostaa tuloaulan kioskilta.

Taksit odottavat matkustajia tuloterminaalin edessä, matka keskustaan kestää 10 minuuttia. Viralliset taksiyhtiöt ovat Tromsø Taxi j Din Taxi.

Lentokentältä voi myös vuokrata auton. Etsi ja löydä vuokra-auto Skyscannerin avulla.

Hyvä tietää: Tromssa

Näe ja koe: Tromssan keskusta sijaitsee 12 km pitkällä ja 2 km leveällä saarella. Saarelle on helppo kulkea siltaa pitkin tai tunnelin kautta. Vilkkaan yliopistokaupungin Tromssan kuuluisin nähtävyys on Jäämerenpalatsi eli Tromsdalenin kirkko. Näe myös Tromssan tuomiokirkko ja nouse tunturihissillä ylös rinteitä maisemia katselemaan.

Sää ja ilmasto: Pohjoisessa, napapiirin yläpuolella sijaitseva Tromssa ei ole ollenkaan niin kylmä ilmastoltaan kuin voisi kuvitella. Talvien keskilämpötila ei ole paljoa -10 astetta alempana, joten ilmasto on leuto ympäri vuoden ja siksi ihanteellinen vaikkapa vaellukseen ja retkeilyyn.

Hintataso: Tromssassa ostoksilla käynti on kalliimpaa kuin Oulussa. Ravintolassa syöminen ja juominen on myös hintavampaa. Lounashinnat ovat yleensä melkein kaksinkertaiset, hyvän lounaan saa Tromssassa reilulla 20 eurolla ja Oulussa noin 10 eurolla. Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle henkilölle maksaa Tromssassa noin 100 euroa. Oluttuopin saa Tromssan ravintoloissa noin 9 eurolla ja Oulussa keskimäärin 6 eurolla.

Tiedot on tarkistettu huhtikuussa 2018.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.