Kartta

Halvat lennot Oulusta Dubaihin

Lennon tiedot kohteesta Oulu kohteeseen Dubai

Edullisin paluuhinta viime kuussa

341 €

Suoraa lentoyhtiötä

0

Keskimääräinen lennon kesto, lennon pituus 4907 kilometriä

7h 55min

Suosituin lentoyhtiö viime kuussa

Finnair

Dubai ja Dubai Creek SPB

2 lentokenttää

Näin löydät lennot Oulusta Dubaihin

Mikäpä sen eksoottisempaa kuin matkustaa Oulusta kuumaan Dubaihin! Löydät lennot tänne aavikoiden suosituimpaan kaupunkiin tietenkin Skyscannerin lentohaulla. Valikoiman halvimmille lennoille Oulusta Dubaihin saat työkalujemme avulla, kuten Hintakalenterillamme, joka löytää sinulle edulliset reitit jopa parin kuukauden ajalta.

Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Oulusta Dubaihin

Lentoja Oulusta Dubaihin auringon alle operoivat muun muassa Air China ja British Airwaysin.

Kun lähdet matkaan Oulun lentoasemalta

Oulun lentoasema on erittäin viihtyisä lentosema Oulunsalossa, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Oulusta on erinomaiset bussiyhteydet lentokentälle, mutta pääset matkaamaan sinne myös taksilla. Enimmillään bussimatka vie suuntaansa noin 45 minuuttia. Ennen lentojasi Oulusta Dubaihin voit viettää aikaasi sen kahviloissa tai vaikkapa ilmaista Wifi-yhteyttä hyödyntäen.

Kun saavut Dubaihin

Lennot Oulusta Dubaihin saapuvat Dubain kansainväliselle lentokentälle, mutta on hyvä huomioida, että kaupungista löytyy kaikkiaan kaksi lentokenttää. Toinen lentokentistä on nimeltään Al Maktoumin lentokenttä ja se sijaitsee Palmusaaren lähettyvillä. On hyvä tiedostaa, Dubain Al Maktoumin lentokenttä on toiseksi vilkkain lentokenttä maailmassa, joten mistään pienen kokoluokan lentokentästä ei puhuta. Dubain lentokentältä keskusta-alueelle pääsee bussilla, metrolla tai perinteisesti taksilla.

Yleistä tietoa, kun lennät Oulusta Dubaihin

Lennoillesi Oulusta Dubaihin tarvitset mukaasi passin, jonka tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen sekä tarkastuskorttisi. Kun saavut Dubaihin, sinut ohjataan ensimmäisenä passintarkastukseen, johon suosittelemme varaamaan aikaa puolesta tunnista kahteen tuntiin, riippuen saapumisajastasi.

Tämän osion tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista aina tarkastuskortistasi lentosi tarkemmat tiedot.

Mitä voit odottaa Dubailta

Dubai on noussut viime vuosina voimakkaasti yhdeksi eurooppalaistenkin matkaajien suosikkikohteista. Ja miksi ei, kaupunki on turvallinen lapsiperheille, mutta tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa ihan kaikenikäisille. Dubai on shoppailijoiden taivas, joten siellä vieraillessa kannattaa piipahtaa ainakin valtavassa Dubai Mall -ostoskeskuksessa. Matka erämaahan jeepeillä ja auringonpalvominen sen siisteillä rannoilla auttavat pääsemään lomatunnelmaan.

Hotelli Dubaista

Dubai tarjoaa ensisijaisesti laadukkaita hotelleja, mutta hintoja kannatta tutkia etukäteen tarkasti, koska kaupunki ei ole halvimmasta päästä. Skyscannerin hotellihaku etsii sinulle taatusti parhaimmat hotellit hinta-laatusuhteeltaan.

Tiedot on tarkastettu marraskuussa 2018

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.